Kell ez a Márki nekünk??? Hol lehet a távirányítója? Ki kellene kapcsolni.
Kell. Mégpedig azért hogy értelmes m, demokratikus diskurzus alakulhasson ki. Ha nem tetszik, üljön le vele akárki vitázni és csinálja jobban.
Érdekes hogy Orbánatyaúristen se mer kiállni egy jelölti vitára mert olyan rektet kapott 10+ éve.
Csak azóta majdnem egy teljes generáció választó korba lépett és csak annyit lát, hogy a vén malac még annyira se képes 2 stadion építés között, hogy egy mezei polgármesterrel szemben kiálljon. Na akkor az ilyen ne vezessen országot.
"írja a Magyar Nemzet"
Vagyis egyáltalán nem lehetünk biztosak benne, hogy tényleg ezt mondta MZP. :-)))
" A lapunknak nyilatkozó szakértő szerint"
Ezek a "szakértők" a kormány által pénzelt nímandok, akik a független szakértő hamis álarcában nyomják a propagandát.
Fentiekből következően MZP ebben az ügyben képviselt véleményéről semmit se tudunk meg, csak annyit, hogy a Fidesz nagyon küzd, hogy lejárassa.
Csak az a gond, hogy én öreg vagyok, és még a szocializmus idején kezdtem újságot olvasni, politikai híreket figyelni. És megtanultam a sorok között olvasni!
És nagyon szomorú vagyok, hogy a rendszerváltás után több évtizeddel szükség van erre a tudásomra....
“ igen, sajnos a fiatalok még tapasztalatlanok, őket még meg lehet vezetni...”
😹. Mondod te, akinek át lett mosva az agya?
Egy fiatal nem fog kérni a komcsikból.
Ti azt hangoztatjátok, hogy meee a baloldal. Hol van Magyarországon baloldal most? Nincs baloldal liberális oldal van, ami inkább centrista, de nem bal! Baloldali rendszerben szinte minden cég állami, a mostani “baloldalnak” nevezett pártok se akarják ezt.
Úton a Putyini úton. 😕
“barátom, fogalmad nincs a gyűlöletpropagandáról...,
“
Ki sértegeti az ellenzéket egyfolytában? Ki csinálja a folyamatos uszító, lejáratókampányt.
Ki gúnyolódott Gergőn, Szabó Tímeán, Kunhalmin…soroljam még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!