Miért lenne jó ha az ellenzék kerülne hatalomra? Nekünk az miér ‘lenne jó?
Ha innen kívánod megtudni, akkor semmi esélyed. Bármi jószándékkal is, annyi időt ilyen mélyről senki sem fog rászánni.
De megértem. Nézzük, miért is lenne jó? A kérdező által biztosított lehetőségek.
A politika miatt lenne jó. hűha! politika most is van, mindig volt és lesz. Akkor mi itt a jóság?
Ellenzék miatt lenne jó. Ja! Az ellenzék nyilván önmaga miatt jó.
A Fidesz miatt lenne jó. Az ellenzék a Fidesz miatt kerülne hatalomra ez miért is jó? A fene tudja. Miért jó, ha a tűz ég a víz miatt. Vagy fordítva.
A többi hasonló. Jut eszembe, írj kérdéseket betűnként. Sokkal gyorsabb, és kapsz értük 3 pontot. Ja hogy mit kezdesz velük? Miért, én tudom, mit kezdjek veled? Nem tudhatom, ha nem érdekel.
Én már nagyon magasról lesz-rom, hogy ki van hatalmon - én már függetlenítettem magam az államtól, nem tudnak nekem ártani sehogy.
Még adót se fizetek nekik.
Innentől kezdve engem egyáltalán nem érint, hogy melyik rohadék, korrupt, sz-rzsák banda kormányoz.
Csak egy dolog miatt drukkolok az ellenzéknek:
tuti, hogy orbáng-ci végleg megbolondul, ha megint elbukik, és leszedált, nyálfolyató szobanövényként a Graz-i diliházban fogja tölteni a hátralévő életét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!