Az LMBTQ-t miért írják néha P-vel?
"azaz 14 évesek már szabadon d*ghatnak."
Ne keverd össze azt hogy a fiatalkorúak dughatnak egymással (abban a beleegyezéses törvényben benne van a max 2 éves korkülönbség, tehát 30 évesen nem kezdhetsz ki egy 14 évessel akkor sem ha beleegyezik) azzal, hogy felnött emberek kisgyerekeket molesztálnak.
A 15-nél a pont.
Pedofilt jelent itthon is voltak akciók már kezdik az érzékenyítést hogy nincs semmi gond a pedofíliával.
"Létezett, összesen 3 taggal... Azért meggondolandó, hogy ez egyáltalán szóra érdemes legyen"
Hát igen a tipikus narratíva, csak kevesen vannak tehát nincs itt semmi látnivaló, nyugodtan homokba lehet dugni a fejünket és letagadni hogy létezik ilyen jelenség.
De nem tudom vajon ahhoz mit szólnál, ha a fideszen belül létrejönne egy középkori inkvizíciót hirdető szélsőséges keresztény frakció, mondjuk 3 fővel, akik ellenzékieket akarnánk megkínozni Jézus nevében, kíváncsi vagyok vagyok erre is azt mondanád e hogy nem érdemes velük foglalkozni mert csak hárman vannak vagy pedig világgá kürtölnéd ahogy csak tudod, mert gyanítom az utóbbi lenne.
12-esnek ajánlom a beleegyezési korhatárról szóló törvényt tanulmányozását.. [link]
Egyébként ha már ezt írtad: Ne keverd össze azt hogy a fiatalkorúak dughatnak egymással (abban a beleegyezéses törvényben benne van a max 2 éves korkülönbség, tehát 30 évesen nem kezdhetsz ki egy 14 évessel akkor sem ha beleegyezik) azzal, hogy felnött emberek kisgyerekeket molesztálnak.
Nos én sok mindent láttam melegként általánosban, pl hogy egy 7.-es bukott kiscsaj, szerintem volt már 14, egy 30 éves pasival smárolt a pasi kocsijában az általános iskolánk előtt és ez 2006-07 környékén volt, nos nem tudták ráhívni a rendőröket a turbokéló párra, mivel gondolom tudták, hogy a lány már betöltötte azt a kort, mikor szabadon dönthetett...
Magyarországon is 12 a korhatár, igaz úgy, hogy ha mind két fél 18 alatti, de nekem ne mondja senki, hogy 18 előtt egy nappal még helyes 12 éveseket kurelni, mert hát törvény... 14-től meg szabadon bárkivel... Nem helyes ettől még 80 évesen 14 évessel, de legális. Mondjuk ezek nem pedofil esetek, mert orvosi értelemben a pedofília fejletlen gyerekekhez vonzódást jelent, és egy 12-14 éves testileg nem fejletlen többnyire. Ettől függetlenül bizonyos korkülönbség esetén erkölcsileg megkérdőjelezhető velük kezdeni.
Egyébként a P a pánszexuális, nem a pedofil. Az, hogy politikai propaganda szempontból előnyös a pedofíliával vagdalkozni, vagy mint minden közösségben nyilván itt is vannak degeneráltak, az nem jelenti, hogy a többség azonosul vele. A papokat se pedofilozzuk le instant, csak mert vannak degenerált pedofil papok.
Egyébként a pedofil bűncselekményekről meg annyit, hogy az elkövető többnyire orvosi, pszichiátriai értelemben nem pedofil, nem a gyerekhez vonzódik, hanem az áldozat kiszolgáltatott helyzetéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!