Nekem kimondhatatlanul ellenszenves MZP, másnak is?
Figyelt kérdés
Az egész lényéétől kiráz a hideg. Pökhendi.2021. dec. 15. 13:52
31/39 anonim válasza:
Nekem is nagyon ellenszenves volt amikor leváltotta Lázárt Hódmezővásárhelyen. Hittem a "közmédiának" :-) Csak amikor megismerkedtem egy ottani lánnyal és ismertem meg a körülményeket értettem meg mennyivel jobb hogy leváltották mert már mindent magának akart. A múltkor pedig éppen Mezőhegyesen jártam és azt susogták a felújítást végző munkások hogy azok a gyönyörű ménesbirtokok, lovardák ami műemlék épület a Lázáré.
32/39 anonim válasza:
Mindenkinek ellenszenves,nem csak neked!
33/39 Dzsoki válasza:
Nekem,továbbra sem ellenszenves.Ember formája van.Az egy másik kérdés,hogy tipikus,vigéc.Nagy hangerővel,lendületesen ad elő.Piacon,csarnokban kiváló lenne!Csakhogy,engem,az is érdekel,hogy mit mond!Eddig,semmilyen pozitívat,nem találtam abban,amit mondott.
34/39 anonim válasza:
Nekem is az. Arra az egyre alkalmas, hogy Orbánékat hatalmon tartsa, azonkívül semmire.
35/39 anonim válasza:
Orbánék hátradőlhetnek. Lóf*sz lesz itt, nem kormányváltás. MZP szakadékba vezeti az összefogást. Mindenkit vérig sért, aztán meg bocsánatot kér. Egy elmebeteg! Előre is gratulálok Orbán miniszterelnök úrnak az ötödik győzelméhez.
36/39 anonim válasza:
A legszimpatikusabb politikus az összes közül, Mo. már rég megérdemelt volna egy ilyen miniszter elnököt
37/39 anonim válasza:
Aberrált az összes Fideszes a választóival együtt. Kaleta féle pedofilok és Szájer féle mocsadékok, Borkai féle drogosok, Voldemortok
38/39 anonim válasza:
31. Aprócska hiba az okfejtésedben, hogy mzp sosem váltotta Lázárt Hódmezővásárhelyen, de ne hagyd magad ezáltal megzavarni, csak úgy megjegyeztem a történeti hűség kedvéért.
39/39 anonim válasza:
Nekem már nem,sajnálom.A múltja tiszta,a jövője-nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!