Jövő évi választásokra a fidesz krumplit honnan fogja az ország importálni és melyik raktárban fog elférni az a kimondhatatlanul sok mennyiség, amit majd szétosztani akarnak?
Figyelt kérdés
2021. júl. 8. 15:05
1/25 anonim válasza:
Felavatták az Üzbég-Magyar Burgonyakutató Központot
2/25 A kérdező kommentje:
1-es!
Nem akartam elhinni, amit írtál, de rákerestem.
Hát erre már nincsenek szavak.
Undorító ez a párt.
2021. júl. 8. 15:08
4/25 anonim válasza:
Nem tudom, de végre én is szeretnék már kapni. Eddig soha nem kaptam.
5/25 A kérdező kommentje:
Én attól tartok, ha idén ősszel megérkezik az import krumpli, választásokig nem tudják úgy eltárolni, hogy romoljon meg.Fele meg kifog csírázni.
Szétosztásról már ne is beszéljünk,nagyobb és komolyabb logisztika kellene hozzá, mint a vírus vakcina megszervezéséhez.
2021. júl. 8. 15:16
6/25 anonim válasza:
Az oltás jól bizonyítja, hogy a Fidesz meg tud szervezni ilyen dolgokat.
Sosem kaptam krumplit, tehát ordas nagy kamu a kruplizásod.
Vagyis mehettem volna krumpliért, az MSZP-s önkormányzat minden évben osztogat.
7/25 anonim válasza:
4es. Koztudott h a krumpli a nagyjabol az 1 millio putris ciganyoknak jar. Ok adjal a fideszes szavazobazis felet.
8/25 anonim válasza:
Ha 1 darab kőre ráírják, hogy 'EZ KRUMPLI!' és ezt plakátkampánnyal is népszerűsítik, a legostobábbak el is fogják hinni.
9/25 anonim válasza:
Mi van öreg, elgurult a krumplid és nem találod?
10/25 anonim válasza:
Inkább az a kérdés, hogy NEKEM adnak-e. Valahogy engem soha nem akar senki megvesztegetni, pedig olcsó vagyok és kapható bármire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!