Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jövő évi választásokra a...

Jövő évi választásokra a fidesz krumplit honnan fogja az ország importálni és melyik raktárban fog elférni az a kimondhatatlanul sok mennyiség, amit majd szétosztani akarnak?

Figyelt kérdés
2021. júl. 8. 15:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
31%
Mivel eddig mindig a Fideszre szavaztam, DE SOHA nem kaptam krumplit, már nagyon várom 🤣🤪
2021. júl. 8. 15:52
 12/25 anonim ***** válasza:
24%

Breaking news: a Jobbik, és személyesen maga Jakab Péter a mai napon hosszú távú együttműködési megállapodást kötött a Pick- el, melynek keretében a vállalat 2022. tavaszától évente 125 tonna parizert szállít le....

A felek nem közölték, hogy a sok tonnányi parizernek mi lesz a sorsa...🤭

2021. júl. 8. 15:55
 13/25 mindentudó99 ***** válasza:
31%
Kérdező linkeld be a helyeket ahol osztani fogják. Hogy én is kapjak. Biztos tudod hol osztják ha ilyen jólinformált vagy
2021. júl. 8. 16:18
 14/25 anonim ***** válasza:
23%

Krumpliosztás nem választási csalás. Nevetséges. Mikor kapok?

Kommunista Kína megvette az egész Biden családot és segített az amerikai kommunista demokratáknak elcsalni a választást Trump elnöktől.

Sokat elmond az ellenzékről, hogy kiveri a biztosítékot néhány zsák krumpliért de megtapsolja vagy lehazudja az amerikai történelem legnagyobb választási csalását. Az még többet elmond az ellenzékről, hogy a Biden maffia család több milliárd dolláros lopásait simán elfogadja és tagadja mert az amerikai kommunista demokratáktól várják, hogy a hóhér unokáját ráerőszakolja a magyarok hátára.

Nem látok rá sok esélyt.

2021. júl. 8. 16:26
 15/25 anonim ***** válasza:
19%

Kérdező!

Csak egy kérdés!

Le tudnád írni idézőjelek nélkül a következő mondatot a magad nevében?

"Nem vagyok robot"

Mostanában elég sok a patkány errefelé és nem tudom elhinni, hogy valóban léteznek.

2021. júl. 8. 16:43
 16/25 qkker1 ***** válasza:
86%

"Krumpliosztás nem választási csalás. Nevetséges. Mikor kapok?

Kommunista Kína megvette az egész Biden családot és segített az amerikai kommunista demokratáknak elcsalni a választást Trump elnöktől."

Az nem zavar, hogy Orbán csontig benyal Putyinnak és Kínának? 56-os menekültként azért nem kéne ennyire védened a komcsikat!

2021. júl. 8. 17:26
 17/25 anonim ***** válasza:
13%

Utálom kommunista Kínát és Putyin se a kedvencem.

Nem védem a komcsikat de sajnos nincs választás a jó és rossz közt hanem a rossz és a pokol közt.

Egy 56-os menekültet esetleg egy másik 56-os menekült vonhat felelősségre. Nem hiszem, hogy 56-os menekült lennél.

2021. júl. 8. 17:34
 18/25 qkker1 ***** válasza:
39%
Nem vagyok menekült, de a családom megszívta 56-ot, veled ellentétben , aki elhúzta a belét, és most is kintről osztja az észt! "B" lista ismerős?
2021. júl. 8. 17:51
 19/25 anonim ***** válasza:
23%

Nem kintről osztom az észt hanem itt élek és koromhoz képest jól élek.

Miért fáj neked, hogy az ávos felmenőid nem tudták megkínozni és lemészárolni azokat az 56-osokat akik „elhúzták a belüket”? Nem gyilkoltatok elég magyar hazafit?

2021. júl. 8. 20:05
 20/25 qkker1 ***** válasza:
70%
Lehet, hogy a te családod ÁVOS volt, de nekem mindig is becsületes kétkezi munkások voltak!
2021. júl. 8. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!