Nekem is, a beképzeltség, önteltség, mások lenézése... De az ideológiájáról nem lehet sokat tudni, azt mondja, amit hallani akarnak. Karácsony pl. ellenszenvesebb, ő virtigli antifasiszta, magyarellenes és ugyanúgy pszichopata.
2021. dec. 15. 15:45
12/39 anonim válasza:
Semmirekellő, beképzelt. Nekem is nagyon ellenszenves.
2021. dec. 15. 16:33
13/39 anonim válasza:
Egyszerre szimpatikus egyszerre nem. Az MZP simpek mindent kajálnak amit mzp mond
2021. dec. 15. 16:35
14/39 anonim válasza:
Nekem tetszik. Olyan szép, mint egy nagy piros traktor.
2021. dec. 16. 14:58
15/39 anonim válasza:
Egy messziről jött senkiházi, kérkedő majom.
Tipikusan olyannak látom aki semmiben nem ismeri el a másik igazát.
Rohadtul idegesítő.
Kíváncsi vagyok hogy akik elovalasztason ra szavaztak, most is megtennék e , hogy egyre inkább látszik a nárci személyisége
2021. dec. 20. 08:33
16/39 anonim válasza:
Nagyon örülök hogy a többség utálja. Ne engedjünk egy ilyen embert hatalomra, még ha nem is Gyurcsány áll mögötte!
2021. dec. 20. 19:22
17/39 anonim válasza:
15 vagyok: én tuti 100 hogy egyéniben és listán is a Fideszre fogok szavazni, semmiféle esélyét nem akarom adni annak, hogy ez a flúgos hatalomra kerüljön.
De amúgy is teljesen elégedett vagyok a Fidesz teljesítményével. Amit mondanak rá, az vagy igaz, vagy nem, de az én életemet nem befolyásolja érdemben. Ha viszont a másikok kerülnének hatalomra mindent szétbarmolnának, szétfolyna a kezükben az irányítás, marakodnának a koncon. És ha addig meg nem buktatják, akkor még MZP-t sem tudnák kipöckölni, ami kész katasztrófa lenne.
2021. dec. 20. 19:27
18/39 anonim válasza:
17
2 ember van. Az egyik aki megvan elégedve a fidesszel és a tudatlan ember. Aki ezt a válaszom lepontozza, lehurrogja az a saját tudatlansági bizonyítványát készíti el.
2021. dec. 20. 19:30
19/39 anonim válasza:
17, de számít. Mindenkinek lehetne mondjuk másfélszer akkora a fizetése, mint most. Egy 80 vagy 100 ezerből nyomorgó nyugdíjasnak 120-150 ezer, másnak 200 helyett 300, stb. Egyáltalán nem mindegy. Az össze közszolgáltatás sokkal jobb lehetne, ha több pénzünk lenne. Az egészségügyben mondjuk valaki 3 hónapot vár egy daganatos vizsgálattal... Vagy éveket egy műtétre. Te is sokkal többet kereshetnél. Meg a nyugdíjas, nyomorgó szüleid, nagyszüleid, és majd gyerekeid, unokáid.
2021. dec. 20. 19:35
20/39 anonim válasza:
19
Te még hiszel a mesékben? Nincs olyan politikus aki a semmiből teremtene pénzt, és abból nem is lopna semmit… főleg gyurcsányék között nincs
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!