Egy fideszes megkérdezte már életében egyetlen melegtől is, hogy mi baja a jelenlegi társadalommal? Egy ellenzéki megkérdezte már életében egyetlen melegtől is, hogy mi baja a jelenlegi társadalommal?
Legalább van egy dolog, amiben te is a seggriszálósok sleppjéhez tartozol. A velem szemben való fellépésben.
Amúgy csak emgem emlékeztet a párkapcsolatok inceleire a kérdező?
Amúgy szerintem lehet, hogy megkérdeztek melegeket kérdező. Legalábbis, a Pride-on elég sokan vannak melegek, gondolom, hogy az eredeti szervezők között is volt legalább egy. A DK-ban van meleg politikus, most már tudjuk, hogy valószínűleg a fideszben is van legalább egy ember, aki meztelenül járkál férfi gruppenekre. Szóval jah, szerintem megkérdezték őket, csak a népszerűségvesztés miatt senki nem veri nagy dobra, hogy ő meleg.
Az a bajom a társadalommal, hogy senki nem vállalja fel azt, amit valójában gondol. Mindenki pontosan tudja, hogy a saját gondolatai vállalhatatlanok, ezért megszépíti azokat. Például mikor fideszesek azzal érvelnek, hogy a Pride a melegeknek is rosszat tesz. Ami teljesen igaz, de most komolyan higgyem el, hogy egy fideszest picit is zavarja, hogy a melegeknek valami rosszat tesz??? Soha életében nem tanúsított semmi olyat, ami miatt azt látom rajta, hogy ő tényleg sajnálja a nem felvonuló melegeket a Pride miatt.
Szóval miért nem lehet őszintének lennetek?
Álprobléma.
Naivitás azt hinni, hogy a pride de rosszat tesz. Nem kell a pride ahhoz hogy utáljanak azért mert buz* vagy. Számodra azért bosszantó a pride mert jó hivatkozási alap a homofóboknak.
S tudod mi vicces? Míg számon kéred rajtuk miért gondolják hogy közöd van hozzá csak mert meleg vagy, mikor nem veszel részt rajta, addig Te totális jogot érzel prideos seggrazó sleppnek nevezni a másik meleget mert nem ért egyet a véleményeddel.
Ha nem lenne pride, de lenne egy másik LMBTQ közösség jogegyenlőtlenségét felhívó rendezvény, kiállás azt utálná mindenki, MERT egy homofób mindent utál, aminek köze van a buz*khoz.
Mondjuk én egy hosszút sétaltam a barátaimmal életemben először a prideon a saját indokaim miatt. De neked hogy van ilyen erős véleményed róla, ha még kint se voltál.
"De neked hogy van ilyen erős véleményed róla, ha még kint se voltál."
Nekem úgy van ilyen erős véleményem róla, hogy meleg vagyok és tudom milyen problémákkal küszködik a magyar melegek többsége. És nem olyanokkal, hogy tangában szeretne strandra járni vagy házasodni szeretne, hanem olyan minimális létfeltételeket szeretne magának teremteni, hogy ne titokban kelljen a melegségét megélnie. Az ezért való harcot eddig egy politikai párt se vállalta fel, pedig ezt elviekben még a fideszesek is vallják (talán). A liberális pártok meg azt gondolják, hogy a Pride-on való jelenlétük segít a meleg gyerekeknek előlépni az iskolában vagy a felnőtteknek a munkahelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!