Az elenyésző számú vakcina regisztráció azt jelenti, hogy a társadalom nem a jelenlegi úton akarja kezelni a vírust?
Az eddigi járványkezelés középpontjában a bezárkózás, és a korlátozások álltak a vakcina megérkezéséig.
December 7 óta az agresszív kampány ellenére is csak 200 ezren regisztráltak az oltásra bele számítva a levélben idősek által visszaküldött regisztrációkat is.
A fenti számok azt mutatják, hogy az társadalom számára nem az oltás a megoldás. Az örökös bezártság/korlátozás sem járható út, tehát marad a szembenézés a vírussal.
Milyen irányt támogattok a jövőre nézve?
Ez már az oltási propaganda része, összehangoltan szinte dátumra pontosan az egész unióban.
Addig fognak szigorítani, míg a többség nem oltat,idézőjelbe önként.
mivel ha tényleg szószerint kötelezővé tennék, volna olyan tüntetés mindenhol, hogy másnak nem volna parlamenti tanácskozás, meg cecilla is egyből home officból nyomná, mert az utcára nem akarna kimenni.
Már dolgozzák ki azokat a terveket, lehetőségként, ha így nem megy, akkor milyen és mennyi intézkedést hoznak, hogy az emberek elkezdjék beoltatni magukat.
Legérdekesebb dolog, nem tudom kinek tűnt fel.
első nap micsoda hírverés volt a kormányzati oltási honlapnak, mennyien regisztráltak.
utána meg semmi, mert szinte alig van ember aki felakarna iratkozni.
Egyértelműen a harmadikra szavazok.
Alapbetegség nélküli vagyok és nem veszélyeztetett korú. Én vállalom hogy szembenézek a vírussal. Ha nem is leszek tünetmentes akkor se fogok belehalni 99.99999999 százalékos eséllyel. Az arcbénulást meg a nem ismert hosszútávú mellékhatásokat meg passzolnám valamelyik rettegőnek.
Hiába hisztiztek, az emberek többsége szimplán nem tartja fontosnak hogy előre regisztráljon.
Én is be fogom magamat oltatni és ahogy a #8 is írta, egyszerűen csak nem regisztráltam, ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!