Egy fideszes megkérdezte már életében egyetlen melegtől is, hogy mi baja a jelenlegi társadalommal? Egy ellenzéki megkérdezte már életében egyetlen melegtől is, hogy mi baja a jelenlegi társadalommal?
Figyelt kérdés
2021. dec. 9. 21:40
1/23 anonim válasza:
Persze, hogy ertem 2-es ... ha meleg, akkor nem fazik - tehat kornyezettudatos (nem fingik metant mint a tehen) :)))
2/23 anonim válasza:
Na mi van, pici fiú? Hol fáj, mesélj?
Most már jobb?
4/23 anonim válasza:
Engem a túlérzékeny melegek értelmetlen kérdései zavarnak ebben a kategóriában. Amúgy az LMBTQ aktivisták meg szokták kérdezni a normálisakat, hog mennyire irritálják őket?
5/23 A kérdező kommentje:
Már bocsánat, de el kéne fogadnom bármelyik oldalról is, hogy úgy akarja a mi életünket jobbá tenni, hogy fogalma sincs mitől lenne jobb nekünk? Ez a túlérzékenység a te szemedben? Meg kéne köszönnöm, hogy a Pride-on rázzák a seggüket az értem való harcuk közben, miközben egy szóval nem kértem erre őket?
2021. dec. 9. 22:21
6/23 anonim válasza:
Van meleg ismerősöm, neki nincs baja a világgal. Nem jár vonulni, de nem is titkolja, hogy meleg.
7/23 A kérdező kommentje:
Nekem meg van afrikai barátom, aki nem éhezik.
2021. dec. 9. 22:29
8/23 anonim válasza:
Miért, a Pride-ot ki szervezi? A Fidesz? Vagy az ellenzék? Amúgy támogatom, hogy hagyjátok abba, de ezt miért nem egymás közt beszélitek meg? Eleve miért kell belekeverni a szexualitást a politikába?
9/23 A kérdező kommentje:
"Amúgy támogatom, hogy hagyjátok abba, de ezt miért nem egymás közt beszélitek meg?"
Áruld már el, hogy mi közöm a Pride-hoz! Miért kéne nekem bárkivel bármit megbeszélnem a Pride-ról?
Erről beszélek, hogy miattatok nincs értelmes LMBT párbeszéd, mert előre eldöntöd a vitában, hogy nekem milyen körökkel kell beszélgetnem.
2021. dec. 9. 22:38
10/23 A kérdező kommentje:
És a "miattatok" nem csak a fideszesekre vonatkozik, hanem az ellenzékiekre is.
2021. dec. 9. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!