Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire engednétek meg a...

Mennyire engednétek meg a homoszexualitás ábrázolását egy reklámban? (Nem a mikulásos sztorira gondoltam)

Figyelt kérdés

2021. dec. 8. 11:51
A kérdező szavazást indított:
Két meleg csókolózik
Két meleg úgy néz egymásra mint egy szerelmespár
Két meleg fogja egymás kezét/Egyik a másikra hajtja a fejét
Semennyire
Máshogy
64 szavazat
1 2
 1/19 tgt ***** válasza:
93%
Pontosan annyira, mint a heteroszexualitás ábrázolását.
2021. dec. 8. 11:53
 2/19 anonim ***** válasza:
22%
Mindenhogy, egyébként fogyasztói társadalom kritikus ELTE-Hallgató vagyok, szóval nem nézek reklámokat, nem az alapján vásárolok... egyszerűen átkapcsolok, kinyomom...
 3/19 anonim ***** válasza:
11%
hm
 4/19 anonim ***** válasza:
20%
Szex
2021. dec. 8. 11:54
 5/19 anonim ***** válasza:
43%
Semennyire, bár hozzáteszem, semmiféle szexuális tartalmú dolgot nem engednék reklámozni.
2021. dec. 8. 12:00
 6/19 anonim ***** válasza:
27%
Minek? Mi az, amit enélkül nem lehet reklámozni?
2021. dec. 8. 12:00
 7/19 anonim ***** válasza:
87%
Én meg úgy a reklámozást tiltanám be, mert rohadtul idegesít, hogy a legmeghatóbb jelenetnél, hirtelen beugrik egy reklám, akkor legyen két film között egy hosszú reklámblokk és kész..
2021. dec. 8. 12:05
 8/19 A kérdező kommentje:

"Semennyire, bár hozzáteszem, semmiféle szexuális tartalmú dolgot nem engednék reklámozni."

Akkor a Raffaello reklamokat is betiltanad? Mert azok belefernek ebbe a kategoriaba: Két meleg úgy néz egymásra mint egy szerelmespár, csak epp ket hetero van benne

2021. dec. 8. 12:11
 9/19 anonim ***** válasza:
15%
Én azt is betiltanám, hogy egy férfi virslit egyen, mert az is homoerotikus kihívó reklám. igaz kérdező?
2021. dec. 8. 12:13
 10/19 A kérdező kommentje:

"Én azt is betiltanám, hogy egy férfi virslit egyen, mert az is homoerotikus kihívó reklám. igaz kérdező?"

Te amugy tudod ertelmezni az elozo hozzaszolasomat?

"Akkor a Raffaello reklamokat is betiltanad? Mert azok belefernek ebbe a kategoriaba: Két meleg úgy néz egymásra mint egy szerelmespár, csak epp ket hetero van benne"

2021. dec. 8. 12:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!