Mennyire engednétek meg a homoszexualitás ábrázolását egy reklámban? (Nem a mikulásos sztorira gondoltam)
Figyelt kérdés
2021. dec. 8. 11:51
A kérdező szavazást indított:
Két meleg csókolózik
Két meleg úgy néz egymásra mint egy szerelmespár
Két meleg fogja egymás kezét/Egyik a másikra hajtja a fejét
Semennyire
Máshogy
64 szavazat
1/19 tgt válasza:
Pontosan annyira, mint a heteroszexualitás ábrázolását.
2/19 anonim válasza:
Mindenhogy, egyébként fogyasztói társadalom kritikus ELTE-Hallgató vagyok, szóval nem nézek reklámokat, nem az alapján vásárolok... egyszerűen átkapcsolok, kinyomom...
5/19 anonim válasza:
Semennyire, bár hozzáteszem, semmiféle szexuális tartalmú dolgot nem engednék reklámozni.
6/19 anonim válasza:
Minek? Mi az, amit enélkül nem lehet reklámozni?
7/19 anonim válasza:
Én meg úgy a reklámozást tiltanám be, mert rohadtul idegesít, hogy a legmeghatóbb jelenetnél, hirtelen beugrik egy reklám, akkor legyen két film között egy hosszú reklámblokk és kész..
8/19 A kérdező kommentje:
"Semennyire, bár hozzáteszem, semmiféle szexuális tartalmú dolgot nem engednék reklámozni."
Akkor a Raffaello reklamokat is betiltanad? Mert azok belefernek ebbe a kategoriaba: Két meleg úgy néz egymásra mint egy szerelmespár, csak epp ket hetero van benne
2021. dec. 8. 12:11
9/19 anonim válasza:
Én azt is betiltanám, hogy egy férfi virslit egyen, mert az is homoerotikus kihívó reklám. igaz kérdező?
10/19 A kérdező kommentje:
"Én azt is betiltanám, hogy egy férfi virslit egyen, mert az is homoerotikus kihívó reklám. igaz kérdező?"
Te amugy tudod ertelmezni az elozo hozzaszolasomat?
"Akkor a Raffaello reklamokat is betiltanad? Mert azok belefernek ebbe a kategoriaba: Két meleg úgy néz egymásra mint egy szerelmespár, csak epp ket hetero van benne"
2021. dec. 8. 12:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!