Mennyire engednétek meg a homoszexualitás ábrázolását egy reklámban? (Nem a mikulásos sztorira gondoltam)
Figyelt kérdés
2021. dec. 8. 11:51
11/19 anonim válasza:
Pont mint a heterót: egyikből se kérek... Mondjuk a reklámok többsége alapból szánalmas, idegesítő, nem ösztönöz vásárlásra.
12/19 anonim válasza:
Pont annyira mint amennyire a heteró párok esetében.
13/19 anonim válasza:
Drogozást,alkoholizmust,szado-mazochizmust illetve egyéb devianciákat sem szabad ábrázolni a reklámokban ezt is tiltani kell.
14/19 anonim válasza:
A homoszexualitás annyira deviancia mint a heteroszexulaitás. Én inkább a homofób dolgokat tiltanám, undorító, kártékony söpredék.
15/19 anonim válasza:
Amennyire a heterót. Azt sem kell túlzásba vinni.
16/19 anonim válasza:
Érdekes a sok álszent, szemforgató homofób ha bezzeg két nő csokolná vagy nyalná ki egymást, akkor azellen nem tiltakoznának.
Én azt engedném amit a heteróknak. Ha a reklámokban szapadon lehet szopást imitálni meg szexuális aktusra utaló nyögdécseléseket előadni, akkor melegeknek is lehessen.
Amúgy én azt simán megengedném hogy két férfi vadul, szenvedélyesen csókolozzon, sőt a felsőjüket is letépnék egymásról. A sok homofób, mikropötsű, impotens gyökér visítson csak.
17/19 anonim válasza:
Maximálisan, bármít korlátlanul. Például a krampusz hátulról tolja a mikulást, miközben ajándékokat osztogat.
18/19 A kérdező kommentje:
"Maximálisan, bármít korlátlanul. Például a krampusz hátulról tolja a mikulást, miközben ajándékokat osztogat."
Hu de eredeti a humorerzeked.
2021. dec. 19. 09:02
19/19 anonim válasza:
Véleményem szerint kereskedelmi reklámokban bármilyen intim jellegű dolog mutogatása abszolút helytelen. Kézfogás, ölelés, maximum arcra csók, ez még oké, legyen szó férfi-nő páprosról, két férfiről vagy két nőről. De amikor félmeztelenül vonaglanak meg egymás szájába másznak, mégha hetero párról is van szó, nem helyes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!