Nem provokatív a kérdés, csak érdekel, hogy az itteni válaszolók szerint létezik-e ez a jelenség. Esetleg írhattok történeteket, ha egyáltalán ért titeket atrocitás romák részéről.
hm... 10 percig élt ez a kérdésem, ergo mintha fel sem tettem volna
pedig egy érdekes kérdés, amire nem feltétlen tudom a választ
na mindegy
2010. szept. 6. 12:44
13/18 anonim válasza:
a cigánybűnözés azt jelenti, hogy a cigányok egy nagyobb része bűnöző-e, mint a normális embereké, nem azt, hogy minden cigány bűnöző... ennyi erővel semelyik népnek nem lennének tulajdonságai... ez baloldali szöveg
2010. szept. 6. 12:50
14/18 anonim válasza:
de most akkor egy dolgot nagyon nem érte. Állítólag ebben az országban mindent lehet ha cigány vagy, bármit megúszhatsz, de mégis sok a cigány a börtönben. 100 emberből 95 cigány. De most akkor mégse lehet mindent?
2010. szept. 6. 13:03
15/18 anonim válasza:
Ismerek olyan cigány családot, akik rendesen dolgoznak, a fiatalok egyetemre járnak vagy épp már ők is elhelyezkedtek valahol. Engem még soha nem támadtak meg cigányok, és nem is volt velük kompromittációm.
Persze ennek ellenére nem vagyok vak, igenis van cigánybűnözés, méghozzá rendesen, ennek ellenére megtanultam, hogy cigány és cigány között is van különbség.
Lehet találni tisztességeset is szerencsére. Szóval nincs még minden veszve, csak jöhetne már valaki, aki rendbe szedi a többséget.
2010. szept. 6. 18:22
16/18 anonim válasza:
Tényleg jó lenne valahogy meghatározni, hogy a cigányok és zsidók kb. hány százaléka felel meg az "előítéleteknek", ha 50% felett lenne, akkor tényleg lehetne általánosítani.
2010. szept. 6. 20:01
17/18 doboszoli válasza:
Nem ott a gond, hogy honnan származik, hanem ahogy
VISELKEDIK.
Nekem is van cigány származású horgásztársam, akivel együtt beszélgetünk, eszünk, minden héten.
Nem beszélve Mága, Ökrös, stb. Művész Urakról, a borsodi
Vajdáról. Igen, így nagybetűkkel.
2010. szept. 6. 20:18
18/18 anonim válasza:
az a baj hogy a cigányokatáltalában élősködő, tudatlan bűnöző népségnek állítja be a média, ugyanakkor agyonhallgatja hogy a cigányok mennyi feltalálót, tudóst adtak a világnak. gondoljunk csak az orsós magnóra, a kanalas orvosságra....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!