Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van cigánybűnözés? (Saját...

Van cigánybűnözés? (Saját tapasztalataid alapján)

Figyelt kérdés
Nem provokatív a kérdés, csak érdekel, hogy az itteni válaszolók szerint létezik-e ez a jelenség. Esetleg írhattok történeteket, ha egyáltalán ért titeket atrocitás romák részéről.
2010. szept. 6. 02:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Nem is kicsi. tőlem loptak már el mobiltelefont, kerékpárt, nyakláncot, készpénzt. A telefon esetében utána futottam, nem értem utol, kerékpárt többször, egyszer épp egy kollégám. Azzal magyarázta nem tudta hogy az enyém. Egyszer meg elsőkerék defekt miatt haza kellett mennem busszal új belsőgumiért, mert egyszerűen nem is forgott a kerék, beszorult a szétdurrant gumi a villa mellé. Mire visszaértem nem találtam, majd meglett két sarokkal arrébb. Valami isteni csoda folytán az én kerékpárom a cigány negyed irányába indult el defektesen.
2010. szept. 6. 02:38
 2/18 anonim ***** válasza:
67%

a cigány aki nem bűnözésből él olyan mint a jeti.lehet van de még senki sem látta...

olyanok mint a patkányok mindenki utálja őket mégis egy rakás van belőlük.és kb egy szinten vannak de lehet ezzel megsértem a patkányokat...

2010. szept. 6. 03:35
 3/18 anonim ***** válasza:
30%
nincs. a bűnözés az bűnözés nem rasszspecifikus, pl nem beszélünk magyar/lengyel/finn/maoribűnözésről,stb.ezért zavar mikor a jobbik azt mondja a cigánybűnözőket táborokba kell zárni.a magyar és egyéb bűnözőket nem?
2010. szept. 6. 05:12
 4/18 anonim ***** válasza:
96%
Szerencsés vagy, ha ez kérdés a számodra !
2010. szept. 6. 06:22
 5/18 anonim ***** válasza:
79%

akkor olvass utána nem a liberális dogmát kell visszamondani.

olasz maffia sincs? fehérhalléros bűmözs sincs? gyermekkorú bűnözés sincs?

mint ezek, a CB is egy kriminológiai szakkiofejezés, ami azt jelenti hogy az ő kultúrájukra alapuló, rájuk jellemző bűnözés pl uzsorázás, erőszakos rablás, késelés, színesfémlopás.

2010. szept. 6. 06:22
 6/18 anonim ***** válasza:
24%

Felénk is sok a cigány,de még soha nem volt velük semmi bajom. A városban sem divat a cigánybűnözés. Semmivel sem rosszabbak,mint a magyar bűnözők. Nem igaz,hogy ez az életformnájuk. Csak a rendszerváláts óta kényszerül sokuk rá a lopásra!.Az új generáció ebben nő fel,munkalehetőségük még a magyaroknak sincvs,a cigányt pedig akkor sem veszi fel senki,ha akarna dolgozni.

Azt kellene megoldani,hogy legyen munkájuk,oktatásuk megoldott legyen,akkor a bűnöző is kevesebb lenne közöttük.

2010. szept. 6. 07:27
 7/18 anonim ***** válasza:
38%
Saját tapasztalataim alapján nincs.:) Elég kevés cigánnyal találkoztam eddig, de nem volt egyik se bűnöző.
2010. szept. 6. 08:10
 8/18 anonim ***** válasza:
74%
Nem hiszem el hogy ez még kérdés.
2010. szept. 6. 08:17
 9/18 anonim ***** válasza:
89%

07:27es

Merre laksz ha szabad kerdeznem, de lehetoleg ne csak megyet mondj.

Aztan meg arra lennek kivancsi h ha nem rosszabbak mint a magyar bunozok,akkor miert van az h szinte allandoan csak ok csinaljak azt h nem csak kiraboljak az aldozatot hanem meg is verik?

2010. szept. 6. 10:25
 10/18 anonim ***** válasza:
25%

"Saját tapasztalataid alapján" nos, saját tapasztalatiamt figyelembe véve, minimális bűnözés Mo-n. Tudom, kegyelmi állapot, de ahol élek, a szűk környezetemben szinte nem követnek el bűncselekményt. Talán ha évente betörnek valahová, autót nem lopnak, éjfélkor is nyugodtan üldögélhetsz a parkban, nincsenek cigányok - akik vannak azok max cigány származásuak, de nem bűnözésből élnek.

Így könnyen mondom azt, nincs olyan hogy cigánybűnözés. Vannak olyan bűnözők akik cigányok, de vannak ukrán és román, sőt magyra bűnözők is. Cigánybűnözés számomra azt jelenti, minden cigány bünüző, ami messze nem igaz.

Lehet felhozni oylanokat, hogy a cignyokra nem vonatkoznak a törvények, de ez sem igaz. ha átmész s zomszédba uborkát lopni, ugynúgy nem csinált a rendőr semmit. És mivel a rendőrség gyenge és lusta, a bűnözők szimplán elszemtelenedtek.

2010. szept. 6. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!