Más is kiábrándult a Fideszből?
Én áprilisban a fideszre szavaztam, drukkoltam a 2/3-nak, és minden ismerősömet buzdítottam, hogy szavazzanak ők is a fideszre, mert ők hozhatnak egyedül változást.
De, amit most látok, romlott a közbiztonság, 50 forinttal drágult a CHF a forinthoz viszonyítva 3 hónap alatt, már a teljes fizetésünket elviszi a hiteltörlesztés, még mindig nem történt semmi olyan intézkedés, ami az államháztartás stabilizálását, és a hiány csökkentését eredményezné, még mindig csak a szavak vannak, és a magaslóról beszélés (Pl.: Mikor szijjártó kijelentette, hogy lehetséges, hogy időlegesen megemelkednek a törlesztők, de majd túlélik valahogy az emberek ezt a pár hónapot)...
Ezek rosszabbak, mint gyurcsány, komolyan én visszasírom bajnait, más is van így vele?
Még mielőtt megvádolnátok, nem vagyok se szoci, se jobbikos, se lmp-s bértollnok, de még zsidó, cigány sem, csupán a fidesz kormányzásának köszönhetően minden vagyonunkat, ezáltal a jövőnket és a múltunkat is elveszítjük. KÖSZÖNJÜK!
Ma 08:24
Semmit nem kell írnom, szó szerint leírtad a véleményem,
köszönöm.
Ma 08:31
Engem csak az aggaszt, hogy a pilóta hátán ejtőernyőt látok felcsatolva, nekünk utasoknak meg hátizsákot osztottak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!