Ha Adolf Hitler feltámadna, szavaznál rá, vagy nem? Miért?
HA-HA-HA-HA. Mi van ha inkább egy föderatív országot hozunk létre, akkor is vége lett volna a Monarchiának. Mert a lengyelek is a független államuk helyre állításán munkálkodtak állandóan, állandóan kirobbantottak lázadásokat, felkeléseket mind német, mind osztrák és mind oroszok által megszállt területeken.
Na most fejezd be, szerinted a határon túl élő magyar anyanyelvű zsidók miért sírtak a magyar himnuszra, és miért vallották magukat magyarnak a népszámláláson mind Csehszlovákiában, mind Romániában, mind Jugoszláviában? Ja és egy olyan katolikus templomba járó idős néni ismerősöm mondta, akinek a leánytestvérének magyar zsidó férfihoz ment hozzá, és ő mondta, hogy Romániából valamelyik nyugati országba disszidáltak és ha hallották a Magyar Himnuszt akkor mindketten zokogtak.
Egyébként ha Hitler álma megvalósul ilyen arányban irtott volna ki e nemzetek közül embereket:
Oroszokból 70 milliót tervezett megőlni,
Észtekből akik most európai leginnovatívabb népének számítanak, Észtek 50%-át írtotta volna ki,
Lettekből 50%-át írtotta volna ki.
Csehek 50%-át írtotta volna ki.
Ukránok 65%-át deportálna volna Nyugat-Ukrajnából, 35%-át germanizálták volna.
Fehéroroszok 75%-át tervezte kiírtani.
lengyelekből 80-85%-ot tervezett kiírtani, vagyis 20 millió lengyelt elintézett volna, és így az én apám nem találkozhatott volna az én anyámmal, és akkor én születek meg 1991-ben.
Litvánokból 85%-át tervezte kiírtani.
Latgal nemzetiség 100%-át kiírtotta volna.
Nos ezen gondolkodj el ostoba nácikám...
Ja és Hitler lenézte a magyarokat is... szóval mi se úsztuk volna meg...
Ez a keleti tervük volt, úgy hogy jogosan vetem meg a németeket, tudnék beszélni arról lengyelként, hogy mondjuk a felső és magasabb középfokú intézményeket is bezárták a német megszállás idején a németek a gyarmattá lezülesztett lengyel főkormányzóság területén. [link]
Hitler Varsóból is egy 150 ezres várost csinált volna, ami háború előtt egy másfél milliós városka volt, csodásan festett a háború előtt, számos olasz festő festette meg a várost. [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!