Ha Adolf Hitler feltámadna, szavaznál rá, vagy nem? Miért?
Hitler is velejéig gonosz és pszichopata is volt. Orbán és Gyurcsány együtt sincsenek akkora mocsadékok, mint Hitler, aki ugyanolyan módon uszított, csak durvábban, mint az előbbi kettő.
72.
Milyen szép is az, amikor a Gyakori Kérdéseken "diagnosztizálnak" pszichopátiát, vagy bármilyen más mentális rendellenességet a hozzá nem értők. :D
"Ja nagyon intelligens, volt egy könyvtára, de senki nem látta őt olvasni..."
Attól még lehet értelmes valaki, hogy nincs ideje olvasni. Bizonyíték meg nincs rá, hogy mennyit olvasott, tehát nem is biztos, hogy így volt.
Ha meg a csődtömegség mintapeldája lett volna, nem került volna egy birodalom élére. Az azért már teljesítmény, akkor is, ha nem ismeritek el.
Nézd, a mai társadalomban könnyebb szembesíteni egymást a dolgokkal, pl a magyar társadalomban, meg számos poszt-szovjet államban nem kúrálták ki a történelmi traumákat, lásd pl én most egy hosszútávú önkéntes vagyok édesapám hazájában Lengyelországban, és két ukrán önkéntes társam is van, és az egyik nagynéném azt mondta, hogy ők ellenségek, én meg ítélem el egy történelmi okból őket, hanem barátságos vagyok, mert ők nem tehetnek semmiről, mint ahogy én sem, viszont én nem szembenézek a történelemmel, és tudom, hogy pl a lengyelek mit tettek a zsidók mellett és ellen, ugyanúgy litvánok is, oroszok is, magyarok is. Rájöttem, hogy senki se tökéletes, még a zsidók se. Emberek vagyunk, tévedünk. Ennek a szociálpszichológiai okait is vizsgálom.
Azt is vizsgálom, hogy a magyarok miért ennyire zárkóznak el attól, ha pszichológushoz kell járniuk, mert mondjuk mondjuk észreveszik, hogy már a dédapám is ivott, hogy már dédanyámat is bántlamazta a dédapám, és már negyedizeglenen öröklöm én is, mert engem is bánt az életem párja, és mégse törjük meg a generációs átkokat, hanem szépen újra termeljük ezt is, meg a gyűlölködést is. Én próbálok ezeken felül emelkedni és olykor nekem is szükség van egy önvizsgálatra...
"Rájöttem, hogy senki se tökéletes, még a zsidók se."
Erkölcsileg elég alacsony szinten áll, akinek ez eszébe jut, hogy a leggyűlöltebb nép, melyet már mindenhonnan elüldöztek, tökéletes. Amelynek a tipikus pszichopatái vezették a kommunista rezsimeket és erőszakszervezeteiket minden országban... És minden más emberellenes mozgalmat.
Hitler erkölcsileg a másik véglet volt a zsidókhoz képest. Eleve nem nagyon lehet erkölcstelen az, aki az ő erkölcsüket megveti. Szerette az állatokat, vegetáriánus volt, meglehetősen gátlásos, erkölcsös. Persze voltak hibái, de nagyon közel állt az igazsághoz. Ahogy a népek, amikor már elegük van az uzsorából, kommunizmusból, multikultiból, nemzetellenességből, genderizmusból, devianciákból, gazdasági bűntettekből - amiből a magadfajták csak annyit látnak, hogy az iligyek, gyűlölködők pogromba kezdenek ezredik alkalommal ugyanazzal a néppel szemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!