Márki-Zay hogy lehetne keresztény, mikor támogatja a melegházasságot?
Tudom, erre az a balos válasz, hogy az állami és egyházi esküvő két külön dolog.
De akkor ennek megfelelően engedjük a kiskorúakkal való házasságot is, hiszen azt is csak a keresztény értékrend alapján nem lehet, az iszlámban ennek pl. semmi akadálya. Sőt lehessen mindent, amit a Tízparancsolat tilt, lopni, ölni, és csak azokra legyen ez kötelező, akik keresztény hívőnek tartják magukat.
Keresztény magyar állam van, nem csak simán magyar állam. A keresztény állam keresztény alapokra épült. Ezt kellene felfogni a sok egyenlőségjogi harcosnak, hogy nem azért nincs azonos neművel házasság, mert gyűlöljük őket, hanem azért, mert az értékrendünk (nem csak a jobbereké, baloldaliaké is) ezt kívánja.
Keresztényként csak az egyházi házasságot tekintem házasságnak, a polgárit nem. Következésképpen ha a melegek köthetnek polgári házasságot, én azt sem fogom házasságnak tekinteni.
Mellesleg tudnék affelé nyitni, hogy a homoszexuális párok az állam által elismerten együtt élhessenek, amennyiben ezt nem nevezzük házasságnak, és amennyiben nem akarnak gyermeket nevelni.
#12: Ne törődj vele. Az én jobboldali értekrendembe is belefér a melegházasság, de ezt képtelen felfogni, mert ő nem valódi jobboldali, csak egy gyűlölködő.
Ne hagyjuk, hogy a jobboldalt összeugrasszák a baloldallal. Az ilyen gyűlölködőket közösen kell elítélnünk.
15!
Az enyémbe nem fér bele, hogy a homoszexuális kapcsolatot házasságnak nevezzük. Az én olvasatomban a házasság az anyagi biztonságot, szexuális kielégülést és a fajfenntartást szolgálja. Két azonos nemű ember az utolsónak nem tud eleget tenni, így a kapcsolatuk nem nevezhető házasságnak.
Ettől függetlenül, mint írtam, az államilag elismert élettársi kapcsolat ellen nincs kifogásom. Mivel a homoszexuálisokat eltörölni nem lehet.
16!
Igen, a Bajnai-kormánynak valamiért ez egy nagyon fontos feladat volt a 8 hónapjuk alatt.
Viccet félretéve, én megadnék nekik minden, gyermektelen családoknak járó támogatást is. Nem a kirekesztés a cél, hanem az, hogy a melegek is elfogadják, hogy a szexualitásuk abnormális, és így tolerálandó, de nem elfogadni való állapot.
#18: Szégyellem magam a jobboldaliak nevében is, hogy ilyen, magukat jobboldalinak nevező szélsőségesek élnek ma Magyarországon.
Üdv, egy keresztyén jobboldali.
20: :DD
"Keresztyén" ezt már a keresztények sem mondják így, legfeljebb a nagyanyád, aki még normális volt és ha élne ma már letagadná a degenerált meleg kisonokáját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!