Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki-Zay hogy lehetne kereszt...

Márki-Zay hogy lehetne keresztény, mikor támogatja a melegházasságot?

Figyelt kérdés

Tudom, erre az a balos válasz, hogy az állami és egyházi esküvő két külön dolog.

De akkor ennek megfelelően engedjük a kiskorúakkal való házasságot is, hiszen azt is csak a keresztény értékrend alapján nem lehet, az iszlámban ennek pl. semmi akadálya. Sőt lehessen mindent, amit a Tízparancsolat tilt, lopni, ölni, és csak azokra legyen ez kötelező, akik keresztény hívőnek tartják magukat.

Keresztény magyar állam van, nem csak simán magyar állam. A keresztény állam keresztény alapokra épült. Ezt kellene felfogni a sok egyenlőségjogi harcosnak, hogy nem azért nincs azonos neművel házasság, mert gyűlöljük őket, hanem azért, mert az értékrendünk (nem csak a jobbereké, baloldaliaké is) ezt kívánja.

2021. dec. 5. 21:34
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
#21: Jó nagy templomba járó lehetsz, ha azt sem tudod, hogy a protestánsok körében keresztyénként hívjuk. Ez is bizonyítja a tudatlanságodat, és hogy álkeresztény vagy.
2021. dec. 5. 22:23
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező egy képmutató köccser
2021. dec. 5. 22:24
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk keresztényként lehet miniszterelnöke a nem keresztényeknek is nem?

Már ha elhisszük, hogy a keresztényeknél nincs homoszexualitás. Jó pár pap tudna erről mesélni testközelből.

Aztán visszakérdeznék: A ne lopj parancsot a fideszből mennyien tartják be? :)

2021. dec. 5. 22:25
 24/45 anonim ***** válasza:
100%

„Jobboldali értékrendbe nem fér melegházasság” De, belefér, lásd pl.: [link]

Kérdező, te egy irtózatos sudribunkó lehetsz...

2021. dec. 5. 22:25
 25/45 anonim ***** válasza:
0%

14-es vagyok.

Azt nem vitatom egyébként, hogy Márky-Zay keresztény. De ettől még egy megalkuvó embernek tartom, aki feladta azt az elvet, miszerint saját értékeinket mindenkor, és minden körülmények között képviseljük, másokéval szemben is.

Egy olyan ember az én szememben sosem lesz hiteles, aki abortuszellenes, de elfogadná, ha a többségi társadalom vele ellentétesen döntene. Keresztény ember nem hihet a többség feltétlen igazában, hisz számára az egyedüli igazság Isten, és az, ami tőle ered.

2021. dec. 5. 22:28
 26/45 anonim ***** válasza:
26-os, én meg magát egy homályökörnek tartom...
2021. dec. 5. 22:31
 27/45 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon szeretném támogatni Márki-Zayt, mert őszintén szólva a Fidesz képmutató velejéig korrupt rendszervel teli a tököm. De nagyon meggondolásra késztet, hogy Márki-Zay meg beengedné még jobban a transzgender-meleglobbit, ami újabb nemzeti sorscsapás lenne, csak a felkészültsége mellett ő túl hülye, hogy ezt még átlássa.
2021. dec. 5. 22:33
 28/45 anonim ***** válasza:
80%
Igaza van a kérdezőnek more, ha keresztény vagy utálj mindent ami nem te vagy. Asszem Jézus is ezt mondta a kereszten annak idején, amikor a Románok és a melegek megölték. Néger keresztény van amúgy, vagy az már nem minősül elég Európainak?
2021. dec. 5. 22:44
 29/45 A kérdező kommentje:

Én meg azt hiszem hogy a búzák ugyanúgy hazudnak, amikor elfogadásért sírnak, de éppen a keresztényeket nem fgoadják el, sőt gyalázzák b*zi Mikulással meg transz Szűz Máriával.

Úgyhogy ne te legyél engem aki kereszténységből kioktat kiskancsó.

2021. dec. 5. 22:48
 30/45 anonim ***** válasza:
70%

". Az én olvasatomban a házasság az anyagi biztonságot, szexuális kielégülést és a fajfenntartást szolgálja."

xD

Ja,hát eddig még házasságon kívül nem is született gyerek:D

Ha a fajfenntartást szolgálja,akkor remélem csak akkor szexelnek,amikor gyereket akarnak:D

Házasság a szexuális kielégülést hozza?

Erről tudna mesélni a sok megcsalt férj és feleség,akik nem kapták meg otthon,amire vágytak.

2021. dec. 5. 22:52
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!