Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy az LMBTQ...

Miért van az, hogy az LMBTQ és feminizmus leghangosabb szószólói kifejezetten előnytelen külsejű emberek?

Figyelt kérdés

Radványi Viki, Antoni Rita.

Tudom, hogy nem helyes valakit a külsejéről megítélni, éppen ezért nem is teszem. Viszont összefüggéseket azért nem árt megvonni főleg, hogy teszem azt a feministák előszeretettel inceleznek, lúzereznek minden velük szemben kritikus hangú férfit.

Nekem a két hölgyet, sőt általában a leghangosabb aktivistákat elnézve mindig felmerül bennem mint kérdés, hogy mennyire játszott szerepet az aktivista életükben az, hogy jó eséllyel nem kaptak férfit? A feminizmus, LMBTQ tipikusan a frusztrált, rút, valóban elnyomott emberekre épít. Az, hogy miért vanank elnyomva természetesen egészen más kérdés, hiszen nyilvánvalóan nem azért, mert melegek vagy éppen nők.

De gondolom - és ez csak az én teóriám - ők épp ezért foggal-körömmel ragaszkodnak ahhoz, hogy márpedig nemi és szexuális alapon vannak elnyomva, hiszen képtelenek szembesülni azzal, hogy egyszerűen rossz lapokat osztott nekik az élet nevű kegyetlen játék.

Pedig ha megtanulnának szembenézni a hiányosságaikkal, könnyen lehet, hogy egy pozitív személyiséggel bőven tudnák kompenzálni azt, amit a természet nem adott meg nekik.

2021. dec. 4. 20:35
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Utolsónál a pont

Mellesleg a szép nők érvényesülnek máshogy, nincs szükségük arra hogy arcoskodjanak mint a nyugati feministák.

2022. jan. 6. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!