Miért van az, hogy az LMBTQ és feminizmus leghangosabb szószólói kifejezetten előnytelen külsejű emberek?
Radványi Viki, Antoni Rita.
Tudom, hogy nem helyes valakit a külsejéről megítélni, éppen ezért nem is teszem. Viszont összefüggéseket azért nem árt megvonni főleg, hogy teszem azt a feministák előszeretettel inceleznek, lúzereznek minden velük szemben kritikus hangú férfit.
Nekem a két hölgyet, sőt általában a leghangosabb aktivistákat elnézve mindig felmerül bennem mint kérdés, hogy mennyire játszott szerepet az aktivista életükben az, hogy jó eséllyel nem kaptak férfit? A feminizmus, LMBTQ tipikusan a frusztrált, rút, valóban elnyomott emberekre épít. Az, hogy miért vanank elnyomva természetesen egészen más kérdés, hiszen nyilvánvalóan nem azért, mert melegek vagy éppen nők.
De gondolom - és ez csak az én teóriám - ők épp ezért foggal-körömmel ragaszkodnak ahhoz, hogy márpedig nemi és szexuális alapon vannak elnyomva, hiszen képtelenek szembesülni azzal, hogy egyszerűen rossz lapokat osztott nekik az élet nevű kegyetlen játék.
Pedig ha megtanulnának szembenézni a hiányosságaikkal, könnyen lehet, hogy egy pozitív személyiséggel bőven tudnák kompenzálni azt, amit a természet nem adott meg nekik.
2 es... naaaaaa
Vida Ildi bajsza pl igen szexi... lenne egy középsulis fiún :D
Donáth Annát szokták még fikázni, hááát a fideszes Magyarnét megnézem ennyi idősen mint most Anna.... Jucika elbújhat elég rendesen.
Kunhalmi pedig még mindig 100x szexibb mint Veresné.
Nem tudom miért a fidesz jön fel megint mint ellenpélda, de ott azért Novák Katalin, Varga Judit elég jónak mondhatók. Sőt ha Pesti tv-t nézitek (ne tegyétek), ott mindig akad egy díszp*csa, akit beraknak Jeszyék díszletnek.
Donáth Anna jó nő, de hát ő se nem feminista se nem semmi, csak egy megélhetési politikus, aki éppen felült a nyugatról áramló trendb*zi-feminista vonatra.
Antoni Rita és Radványi viszont tényleg komolyan hisznek a gender nevű elmebajban.
"Nem tudom miért a fidesz jön fel megint mint ellenpélda, de ott azért Novák Katalin, Varga Judit "
Veresné, Magyarné, pedig eléggé kiégett 40 esek. lazán 50-55 évesnek néznek ki.
Kimondottan visszataszítóak nem hogy jó nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!