Azt hol tudom megnézni, hogy LMBTQ, feminista kérdésekben mi a hivatalos, tudományos álláspont? Pl. lehet-e nő egy férfi stb.
Sokszor írják ezek az emberek, hogy amit ők állítanak az a tudományosan bizonyított, hivatalos álláspont - pl. hogy nem csak két nem létezik, hanem tetszőlegesen akárhány, vagy hogy azonos nemű pár ugyanúgy képes felnevelni egy gyereket mint egy rendes.
Ezeket hol jegyzik pontosan, kik állapítják meg és hagyják jóvá, hogy éppen mi a hivatalos?
"Egyáltalán nem dicskvésből mondom, csak azért, hogy tegyük rendbe a helyzetet, elég nagy a valószínűsége annak, hogy intelligensebb vagyok nálad (tudva az IQ-mat), nem egy biológia és matematika versenyt jártam meg az iskola idelye alatt, volt amin egészen kiemelkedő eredményt értem el."
Persze hagyjuk a személyeskedést erre ezt ideböfögöd nekem :D Az meg hogy a suliban milyen versenyeken voltál egyáltalán nem érdekel.
Az áltsuli meg a középsuli a kretének szintje. Tessék az egyetem felé kacsingatni... Én meg diplomákat tudok felmutatni.
Ég és föld a kettő között a különbség.
Azon röhögnék ha kiderülne hogy tényleg csak egy középiskolás vagy vagy annak megfelő tanulmányaid lennének XD
Az IQ-ról meg ne beszéljünk mert logikátlan vagy továbbra is. (én jelenleg mérnökként tevékenykedem és kötelező jelleggel kell használnom a logikát mivel pl a programozáshoz egyenesen elengedhetetlen). Szerintem maradj csendben e tekintetben de örömmel levezetem neked hosszú regényeket írva csak kérned kell.
Viszont maradjuk inkább csak az első mondatodnál: "Nincs arra bizonyíték, hogy a környezet bármennyire is befolyásolná a szexuális orientációt"
Kezdjük szépen az elején hogy utánaolvasol hogyan működnek a neurális hálózatok. Utána elkezdhetsz azon gondolkozni hogy az emberi agy az mi. Meg mit neveznek az emberek megszokásnak. Mi az hogy tanulás és egyéb fogalmak. Örömmel írok erről neked akár egy hosszabb fogalmazást. Vagy "linkelek pár cikket" mint ahogy te is mondanád :D
Viszont a véleményem továbbra is az hogy csak egy átlagos ember vagy ami nekem meg édes kevés. Pontosan ezért nézem le az LMBTQ-sokat is mert laikusok akik azt hiszik hogy olyan húúde sokat tudnak de az iskolákat meg nagy ívbe elkerülik és visítanak ha valaki odaszól nekik egyes dolgokat talán tévesen tudnak. Ja meg isten ments hogy tanulni kelljen több tudományágat mert attól meg megfájdulna a pici kobakjuk :D
Az hogy valamire meg írtam neked hogy "baromság" az azért van mert egyszerűen annyira triviális dologról van szó hogy csodálkozom valaki még ennyit sem tud. Bocsánat érte... De akkor majd levezetem ha lesz hozzá energiám.
„Persze hagyjuk a személyeskedést erre ezt ideböfögöd nekem :D Az meg hogy a suliban milyen versenyeken voltál egyáltalán nem érdekel.”
Azért, mert nagyon más világba képzelted magad az előző kommentedben. Én nem adtam okot sem személyeskedésre, sem pedig arra a virtuális hangnemre, amiben írtál. Te adtál erre indokot, ezért is engedtem.meg magamnak némi személyeskedést. Reméltem, hogy ez helyreteszi a dolgokat.
„Az áltsuli meg a középsuli a kretének szintje. Tessék az egyetem felé kacsingatni... Én meg diplomákat tudok felmutatni.”
Nem amiatt nem jártam még egyetemre, mert a tanulmányi eredményeim nem engedték meg, ez annál sokkal bonyolultabb. Remélem, hogy majd eljutok oda. Amúgy is, a diploma nem ér semmit, ész is kell hozzá. Ismerek olyat, akinek diplomája van, de fejben nem tudja kiszámolni azt, hogy mennyi 50x50.
„Az IQ-ról meg ne beszéljünk mert logikátlan vagy továbbra is. (én jelenleg mérnökként tevékenykedem és kötelező jelleggel kell használnom a logikát mivel pl a programozáshoz egyenesen elengedhetetlen). Szerintem maradj csendben e tekintetben de örömmel levezetem neked hosszú regényeket írva csak kérned kell.”
Nem hinném, hogy logikátlan lennék. Viszont az biztos, hogy a te „logikádban” nem látok logikát. Mit vezetnél le?
„Kezdjük szépen az elején hogy utánaolvasol hogyan működnek a neurális hálózatok. Utána elkezdhetsz azon gondolkozni hogy az emberi agy az mi. Meg mit neveznek az emberek megszokásnak. Mi az hogy tanulás és egyéb fogalmak. Örömmel írok erről neked akár egy hosszabb fogalmazást. Vagy "linkelek pár cikket" mint ahogy te is mondanád :D”
Nem kell óvodásként kezelni. :D Tudom, hogy mi az az idegsejt, azt is, hogy nagyjából hogyan működik. Nyilvánvalóan tudom, hogy mi az a megszokás és azt is, hogy mi a tanulás.
„Viszont a véleményem továbbra is az hogy csak egy átlagos ember vagy ami nekem meg édes kevés. Pontosan ezért nézem le az LMBTQ-sokat is mert laikusok akik azt hiszik hogy olyan húúde sokat tudnak de az iskolákat meg nagy ívbe elkerülik és visítanak ha valaki odaszól nekik egyes dolgokat talán tévesen tudnak. Ja meg isten ments hogy tanulni kelljen több tudományágat mert attól meg megfájdulna a pici kobakjuk :D”
Ez elég offenzívnek hat. Mintha te több lennél egy „átlagos embernél”... Nem vagyok laikus a témában, rengeteg cikket, tanulmányt és véleményt olvastam már végig a témában. Sosem kerültem az iskolát, az egyetemet sem, csak egyelőre nem jutottam el odáig. Egyáltalán nem „visítottam” és pláne nem azért, mert kioktattál. Az egyedüli dolog, amit kritizáltam az a viselkedésed.
Itt még megjegyeznék egy dolgot: Ja meg, Isten ments, hogy el kelljen olvasnod néhány belinkelt tanulmányt és arra még reagálni is kelljen, mert attól megfájdulna a pici kobakod. :D
„Az hogy valamire meg írtam neked hogy "baromság" az azért van mert egyszerűen annyira triviális dologról van szó hogy csodálkozom valaki még ennyit sem tud. Bocsánat érte... De akkor majd levezetem ha lesz hozzá energiám.”
Eddig csak véleményeket írtál. Azok a vélemények, amiket megfogalmaztál nincsenek tudományosan alátámasztva. Az pedig eléggé meglepne, ha előállnál egy saját kutatással, ami megreformálná a tudomány ezen szektorát. Amíg ilyen nincs a kezedben, addig minden ilyen beszolásod, amiben tényként kezelsz hipotéziseket nem más, mint tiszta arrogancia, naívság és tudatlanság.
Valahogy éreztem hogy nem egy többdiplomás emberrel beszélek :D
Figyelj... Elmész szépen iskolában. Bepipálod az orvosi/biológia szakot + még elvégzel egy mérnökinformatikusit (igen az sem árt) és utána visszatérünk ezekre a dolgokra.
Csak szólok hogy a mérnökin 95%-át kivágták az embereknek és ez még csak a BSc XD
Legalább egy alap diplomát szerezz de az Msc-t már szóba sem hozom... Aztán majd leállok veled vitatkozni de ez így nem fog menni mert túl keveset tudsz. Nem vagy feltétlenül buta csak még kell jópár év ehhez...
Sok sikert a tanuláshoz
Egy egyetemi diplomával nem fogok annál többet tudni ebben a témában, mint most, legalábbis egy mérnök-informatikus szakosodású után biztosan nem.
Mondjuk a 95% az egy erős túlzás, de tudom, hogy sokakat kiszűrnek a rostán.
Nekem eddig amúgy a válaszaid alapján az jött le, hogy fogalmad sincs a témáról, nem mellesleg meg sem hallgatsz, mondva, hogy nekem nincs diplomám. Nem hinném, hogy akár egy általam belinkelt cikkbe, vagy tanulmányba is legalább belenéztél volna. Ezzel nem is lenne gond, ha tisztában lennél a tényekkel és a hipotéziseidet (amelyeket tényként kezelsz) alá tudnád támasztani.
Teljes mértékben fölöslegesnek érzem ezt folytatni, kivéve, ha esetleg ráveszed magad arra, hogy igazold is az állításaidat. Ha utóbbi mellett döntessz, akkor legyél szíves, hanyagold a személyeskedést és az előítéleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!