A liberálisok miért mondják állandóan, hogy "az ukránok megszavazzák Orbánt", miközben Ukrajna tiltja a többszörös állampolgárságot?
Figyelt kérdés
Folyton olyanokat irkálnak, hogy "persze, hogy Orbán nyer, hiszen az ukránok leszavaznak rá".
De amennyire én tudom kizárólag magyar állampolgárok szavazhatnak. És Ukrajna tiltja a kettős állampolgárságot.
2021. dec. 2. 09:45
11/31 tgt válasza:
Üres telkekre, vagy omladozó tanyákra tömegével jelentettek be, magyarul néha szinte alig beszélő kettős állampolgárokat az ukrán határ közelében, akik így meg is jelennek a helyi választói névjegyzékben. Településenként akár több száz emberről beszélünk, akiket a telkek, vagy házak magyarországi tulajdonosai némi pénzért cserébe „befogadtak”, a választás napján pedig van, hogy kisbusszal hoztak át szavazni, és ha kell, kis cetlire írták nekik, mit kell majd behúzni a szavazólapon.
12/31 anonim válasza:
Tgt, gondolom nálad volt Harry Potter láthatatlanná tévő takarója hogy ezt mind láttad.
Vagy csak a 444-en hozták le?
13/31 tgt válasza:
Van bőségesen anyag erről, én például az imént linkeltem be egy dokumenetumfilmet is róla.
14/31 A kérdező kommentje:
És ez a pár ezer ukrán miatt köszönhető, hogy a fidesznek kétharmada van?
2021. dec. 2. 14:40
15/31 anonim válasza:
#14 A jelen választási rendszerben, a Fidesz a listás szavazatok bőven kevesebb, mint 50%-val szerzett eddig mindig 2/3-ot. A választás az billegő egyéni körzetekben dől el, és ott pár ezer szavazat is tud számítani. Pl 2018-ban BAZ 1-es választókörzet pl 130 főn múlt.
16/31 anonim válasza:
Most komolyan a fideszeseknek így a szájukba kell rágni mindent? Egyébként a törvénymódosításnak köszönhetően most sokkal eredményesebben tudják űzni a dolgot
Ennyi elég vagy még megy tovább a libsik hazudnak kezdetű röfögés? Nem kéne egyszer szembenézni a tényekkel?
18/31 anonim válasza:
Igen, TASZ. Társaság a Szabadságjogokért, 1994 óta működő jogvédő szervezet. Mi a vicces?
19/31 mindentudó99 válasza:
Kedves baloldali pártok és szavazói. Nem kellett volna megutáltatni magatokat a határon túli magyarokkal akkor rátok is szavaznának. Köszönjétek Ferinek és a külhoni magyarok elleni uszító kampánynak és népszavazásnak. Most vissza kapjátok kamatostól.
20/31 anonim válasza:
Haver, ennek semmi köze a voksturizmus témájához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!