Ez a mostani afgán migráció olyan lesz mint a múltkori? A Fidesz nyomni fogja ellenük a propagandát, miközben többszörösét fogadja be mint amennyit kell? :D
Ne vessetek rájuk, én ellenzékiként is rohadt jót szórakoztam ezen. Ez ugyanis a parasztvakítás csúcsa, Rákosi is elbújhatna emögött a citrom jelenetével. :D
Múltkor 5 éven keresztül épített propagandát a migránsok és Soros/Brüsszel ellen a Fidesz... végül 3-szor annyi illegális bevándorlót telepítettek le mint amennyit Brüsszel kért volna, "legális" bevándorlókból, kötvényesből, akik között ugyanúgy lehetettek terroristák mert átvizsgálatlanok voltak, meg több mint 10x annyit.
A krumplibogaraknak meg persze azt mondták, hogy megvédték őket Brüsszeltől, Sorostól. :D Ez volt a legpofátlanabb humbug amit valaha láttam politikai színtéren. Ja és persze az ellenzék meg migráns párti. :D
Szerintetek most is ez lesz? Mert hát nézzünk szembe a tényekkel, a Fidesz családpolitikája egy kalap szart sem ért, a CSOK miatt nem, hogy növekedett, még csökkent a gyerekszületés. Lehet afgán családokkal fogja sunyiban feltölteni a statisztikákat és éljenezni fognak, hogy ez az működik a CSOK, működik a CSOK !! :D
Milyen eseményekre számítotok?
Cimbi, amiről te beszélsz az a pederasztizmus. Ez azért alakult ki, mert náluk szó szerint drága a nő, rengeteg kecskébe kerül. A kisfiú pedig ingyen van a mákföldeken.
De nem tudom, mi köze ennek a kommentnek a Fideszes átveréshez?
Menj ki Németországba nézd meg ott mennyien vannak, meg nálunk!
Kis különbség van.
3.forgatókönyv annyira fideszes lenne, de nem olyan könnyen megvalósítható.
Így inkább a 2. mondanám, mert az talán kevésbé feltűnő és nem kéne kukázni a mostani kampányokat sem, sőt lehet bővíteni.
Alig várom már a tévében a tálibokról a videókat, mint a terroristákról még valamelyik évben.
"3-szor annyi illegális bevándorlót telepítettek le mint amennyit Brüsszel kért volna"
Forrás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!