MZP lufi kipukkadt?
#30!
Lárifári, hogy nem érted.
Amikor bejutott a 2. fordulóba, akkor olyan anti-dobreves volt, mint
amilyen antikommunista volt 1994-ben az SZDSZ. Az előválasztás estéjén azt mondta, hogy ő a nagy ellenzék-váltó.
Aztán másnap keblére ölelte a teljes ballaib bandát, ahogy az SZDSZ Horn Gyuláékat.
Egészen másokat mond, mint a kampány alatt.
#32 "amilyen antikommunista volt 1994-ben az SZDSZ. "
Vagy az azóta az ügynökakták nyilvánosságát több mint 21x leszavazó fidesz, aminek tagjai között szinte kötelező az MSZMP, KISZ, vagy állambiztonsági funkciós múlt 😆
#32 Az előválasztás alatt egymás ellenfelei voltak, de nem ellenségei. Akkor is azt nyilatkozta, hogy jó politikusnak és jó miniszterelnök jelöltnek tartja Dobrevet, csak a férje miatt nem lenne esélye a Fidesz ellen.
Amikor véget ért az előválasztás, az ellenzék kinevezte egy egységes miniszterelnök jelöltet és ennek megfelelően egységként kommunikálnak. Javíts ki, ha tévedek, de amikor Szájerről kiderült, hogy meleg a Fidesz ugyanúgy megköszönte a munkáját és nem parázzsal dobálta.
Márky-Zay jelenleg talán az egyetlen politikus, aki rendszeres fórumokat tart és fixen értékeli a helyzetet, hajlandó vitázni és elmondani a véleményét. Sok különbséget nem látok az előválasztás előtti és utáni programjában.
Ha az a legnagyobb problémád vele, hogy szövetségben áll a DK-val el kell, hogy keserítselek, mert már az elejétől az egész ellenzék szövetségben állt.
#33!
Természetesen most is terelsz és hazudsz.
Az ügynökatákról mindenki tudja, csak a ballbirkák nem, hogy az felsőbb szintekről nem szól, azt az elvtársaid már a rendszerváltáskor megsemmisítették. Magyarán azokról nem szól, akik a rendszer irányították.
De akik az életüket féltve aláírtak, azok benne lesznek a nyilvántartásban még akkor is, ha soha egyetlen sor jelentést sem írtak.
És természtesen az MSZMP-s vádad is hazugság.
#34!
"Az előválasztás alatt egymás ellenfelei voltak, de nem ellenségei. Akkor is azt nyilatkozta, hogy jó politikusnak és jó miniszterelnök jelöltnek tartja Dobrevet, csak a férje miatt nem lenne esélye a Fidesz ellen."
Hazaárulónak nevezte Dobrev támogatót. Magyarán Dobrevet. Ameddig pedig szembe nem került Dobrevvel, ő azt ígérte, hogy 2010 előtti dolgokat is el akar számoltatni.
Erkölcsileg, morálisan tarotta Dobrevet (és Gyurcsányt) elfogadhatatlannak.
Durvábban Dobrevezett, mint ahogy a Fidesz szokott Gyurcsányozni. És közben azzal vádolta Dobrevet, hogy gyúlöletkampányt folytat.
Én is Dobrevet tartoma legértelmesebbnek és a legfelkészültebbnek a ballib kínálatból, de számomra ugyanúgy elfogadhatatlan az értékrendje, mint ahogy MZP-nek is az volt a 2. forduló végéig. Csak én megtehetem, hogy nem leszek gerinctelen. Mondjuk MZP is megtehette volna, ha nem akarná annyira a hatlamat jövőre. De szegény nem fogta fel, hogy csak báb lehet.
"Ha az a legnagyobb problémád vele, hogy szövetségben áll a DK-val el kell, hogy keserítselek, mert már az elejétől az egész ellenzék szövetségben állt."
Én tisztában vagyok azzal, hogy eddig is hazugság volt az imázsa. Az előválasztás alatt is próbálta tagadni, hogy korábban is jól jött neki a Jobbik támogatása. De sokan elhitték, hogy az ellenzékváltó, az új messiás. Nem engem vert át, hanem azokat, akik megválasztották.
#35 hogy ezt így bejelented hogy ölelni és hazudni fogsz!
Tehát az ügynökakták nyilvánosságát azért szavazza le a fidesz, mert van rejtegetni valójuk.
Ha annyira tájékozatlan vagy hogy nem ismered a fidesz MSZMP, KISZ, biztonsági kötődéseit, akkor keress csak rá a googlen.
Pár példa: orbán KISZ titkár (nem sima tag), matolcsi az MSZMP KB (nem körülbelül, hanem központi bizottság) közgazdásza, kövér az MSZMP ifjúságkutatója.
Itt nagyjából össze van szedve: [link]
De ha keresel még akkor az igazolványaikról is találsz fotókat, és célzott kereséssel te is kikérheted az anyagokat az irattárakból.
Persze nyilván nem fogod, mert te is a vörös sarokban nevelkedtél, mint a fidesz szavazók jó része.
#36 Légy kedves saját észrevételeket leírni és ne azt, amit vagy az egyik, vagy a másik sajtó kapott fel.
A hazaárulós pontod az konkrétan arra vonatkozott, hogy azt mondta, aki a DK-ra szavaz, az a Fideszre szavaz. Nem jó szavakat használt tény, de a mondandót nehéz volt ennyire félreérteni.
Az elszámoltatást továbbra is a pontok között látom, ezt azóta sem törölték.
Nagyon süt az írásodból az elfogultság, meg az is, hogy nem saját kifejezéseket használsz, hanem amit kiragadsz a sajtóból.
Ha ettől nyugodtabb leszel én, mint aki MZP-re szavazott nem érzem magam átverve. Ha szerinted megbukott és kiderült, hogy milyen, akkor sem ért csalódás, mert eddig sem volt neked szimpatikus.
#37!
" hogy ezt így bejelented hogy ölelni és hazudni fogsz!"
Semmi ilyet nem jelentettem be.
Te hazudsz ezzel a kijelentéseddel.
Ilyen sz@r alakkal nincs miről vitáznom.
#38!
"Légy kedves saját észrevételeket leírni és ne azt, amit vagy az egyik, vagy a másik sajtó kapott fel."
Ez nagyon jó! :D
Ezek után pedig nem idézel, hanem előadod a ballib sajtó utólagos magyarázkodását.
"A hazaárulós pontod az konkrétan arra vonatkozott, hogy azt mondta, aki a DK-ra szavaz, az a Fideszre szavaz. Nem jó szavakat használt tény, de a mondandót nehéz volt ennyire félreérteni."
Erre csak ezt tudom mondani: Légy kedves saját észrevételeket leírni és ne azt, amit vagy az egyik, vagy a másik sajtó kapott fel.
"Az elszámoltatást továbbra is a pontok között látom, ezt azóta sem törölték."
Te kis naív! A választások után fogják törölni. Ameddig MZP nem állt Dobrevvel szemben, addig tolta a 2010 előtti elszámoltatást. Már akkor sem mert szóba hozni, amikor ketten maradtak. Amóta nyiltan puszipajtások a DK-val, már meg sem említik.
"Nagyon süt az írásodból az elfogultság, meg az is, hogy nem saját kifejezéseket használsz, hanem amit kiragadsz a sajtóból."
Nagyon süt az írásodból az elfogultság, meg az is, hogy nem saját kifejezéseket használsz, hanem amit kiragadsz a sajtóból.
"Ha ettől nyugodtabb leszel én, mint aki MZP-re szavazott nem érzem magam átverve. Ha szerinted megbukott és kiderült, hogy milyen, akkor sem ért csalódás, mert eddig sem volt neked szimpatikus."
Nem leszek attól nyugodtabb, hogy tudom, vannak még olyanok, akik a szemük előtt zajló dolgokat sem veszik észre, mert a sajtó utólagos magyarázkodását fogják fel ténynek. Én annak örülnék, ha a többségnek lenne saját véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!