Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP lufi kipukkadt?

MZP lufi kipukkadt?

Figyelt kérdés
Nem tudom úgy érzem mintha ez az ember ennyi lett volna.. de én is hatalmas MZP lázban égtem, kétszer is rá szavaztam előválasztáson de most úgy érzem unalmas kicsit, lehet el sem megyek szavazni, semmi MZP lázt nem érzek.. miért lehet ez szerintetek?
2021. dec. 2. 08:23
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
87%

Ember, te a politikát élvezethajhász lelki maszturbálásra használod? Mi az, hogy "semmi MZP lázt nem érzek"? Nagyon durván kevered a dolgokat, nem azért van ez az egész, hogy téged tüzeljen és a személyes hóbortodnak megfeleljen a műsor, hanem azért, hogy a választáson megszabaduljunk Orbántól és a Fidesztől.

Egyre inkább úgy érzem, hogy egy primitív kis troll vagy.

2021. dec. 2. 10:01
 22/42 anonim ***** válasza:
95%
A valóság!
2021. dec. 2. 10:03
 23/42 mindentudó99 ***** válasza:
23%
Egy àtlag normális ember tisztában van vele hogy MZP sorozatos megnyilvánulásai egyszerűen szalonkèpesek. Finoman fogalmazva. Már Gyurcsánynak is kezd elege lenni belőle
2021. dec. 2. 10:04
 24/42 anonim ***** válasza:
29%

Miért nem pukkadt volna ki?

Azért tudta megnyerni az előválasztást, mert Dobrevet még a baloldalon is utálják.

2021. dec. 2. 10:06
 25/42 anonim ***** válasza:
72%

Megvolt az előválasztás, leszavaztam MZP-re kétszer. Milyen lázban kéne égjek? Csodáljam a szavait, oszzam tovább minden posztját?

Majd ha jön a választási kampány meghallgatom mindkét felet és eldöntöm, hogy kire teszem a voksom. Jelenleg továbbra is az ellenzékre szavaznék.

Elgondolkodtatóak azok az emberek, akik azon vannak kiakadva, hogy elcsitult az ellenzék. Lecsengett az előválasztás, lassan mindenki a választásra készül.

Csak megjegyzem, hogy a kormány az előválasztás kezdete óta a mai napig ontja a közpént kampányra, pedig annak elméletileg fix kerete van. Hát kicsit sem szimpatikus, hogy a saját szabályaikat sem tartják be.

2021. dec. 2. 10:16
 26/42 anonim ***** válasza:
7%
Nem is tudom már eldönteni, hogy a fideszes meg a moslékos közül melyik az undorítóbb.
2021. dec. 2. 10:21
 27/42 anonim ***** válasza:
52%
Igen, totálisan így van!
2021. dec. 2. 11:02
 28/42 anonim ***** válasza:
0%
Hát én egyiket se komálom , de az Orrpánfiktor jobban lufi!
2021. dec. 2. 11:07
 29/42 anonim ***** válasza:
55%

#25!

Nem a mennyiséggel van baj, hanem a minőséggel. Amiért sokan MZP-re szavaztak, az elillant az előválasztási győelem másnapján.

2021. dec. 2. 11:10
 30/42 anonim ***** válasza:
83%
#29 Ezt egy kicsit fejtsd ki bővebben kérlek, mert nem értem mire gondolsz.
2021. dec. 2. 11:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!