Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jézusról mikor fog kiderülni,...

Jézusról mikor fog kiderülni, hogy meleg?

Figyelt kérdés

Ha már a Mikulásról kiderült:

https://www.youtube.com/watch?v=nDLumk_rQQw&ab_channel=Posten

2021. nov. 30. 14:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
51%
#16 ki az a mi? egyébként egy felsorolás felismerése szerintem 1-2. osztályban mennie kellene. sőt arról is illik tudni, hogy az ókorban nem sokat ért egy gyerek, adták-vették őket. az meg már a te primitívséged, hogy nem tudsz különbséget tenni a pedofilia és a homszexuálitás között.
2021. nov. 30. 17:06
 22/26 anonim ***** válasza:
89%
#20 én normális embernek tartom magam, de leszarom mit csinálnak a norvégok. ő dolguk. mi közöm hozzá? az meg hogy nyilvános fórumon sopánkodjak, nem vagyok én falusi öregasszony
2021. nov. 30. 17:08
 23/26 anonim ***** válasza:
85%

Olyan film már van.

Mikor lesz leszbi, az jobb kérdés!

2021. nov. 30. 17:22
 24/26 anonim ***** válasza:
22%
Hetek kérdése...
2021. nov. 30. 17:34
 25/26 anonim ***** válasza:
93%

Kedves kérdező, nem szégyen, ha valamit nem tudsz csak az, ha büszke vagy rá.

A zsidóság egy közel keleti nepcsoport. Arrafelé pedig pontosan nulla az eredete szerint feherboru nepcsoport. Attól, hogy jelentős számú zsidó vándorolt ki Európába és onnan vándoroltak vissza az utódok évszázadokkal később Izraelbe, még nem változtatja meg a múltjukat.

Szóval nem, a zsidóság nem feherboru nepcsoport, amikor még nepcsoport volt. Ma meg már inkább vallás, tehát főleg nonszensz állítani olyasmit, hogy zsidó csak fehér lehet.

2021. dec. 1. 10:19
 26/26 anonim ***** válasza:
91%
25, ott vannak a csontfekete zsidók Szomáliából kimentve, ott vannak a nigériaiak is, 100 ezer, de őket már nem importálják.
2021. dec. 1. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!