Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jézusról mikor fog kiderülni,...

Jézusról mikor fog kiderülni, hogy meleg?

Figyelt kérdés

Ha már a Mikulásról kiderült:

https://www.youtube.com/watch?v=nDLumk_rQQw&ab_channel=Posten

2021. nov. 30. 14:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%
Hát nem tudom, ha tényleg az igazság érdekelne és nem csak a saját homofóbiám akkor én Jézus fehér bőrszínű ábrázolása miatt reklamálnék, miután egészen biztosan kreol bőrű volt, mint mindenki a térségben.
2021. nov. 30. 15:36
 12/26 anonim ***** válasza:
85%
amúgy is az ókorban nem volt nagy szám a homoszexualitás sem a pedofilia.
2021. nov. 30. 15:39
 13/26 anonim ***** válasza:
90%
#11 ez csak félig-meddig igaz, az arab expanzió előtt valamivel európaibb kinézetű volt a térség lakossága, mint napjainkban. De szőke, kéke szemű azért tényleg nem igazán lehetett.
2021. nov. 30. 15:47
 14/26 anonim ***** válasza:
61%

“Megkísértetett MINDENekben, hozzánk hasonlóan"

Szóval a Biblia szerint simán lehetek homoszexuális hajlamai, csak nem feküdt le senkivel.

2021. nov. 30. 16:21
 15/26 A kérdező kommentje:
11: már megfogadtam, hogy nem szólok hozzá, de vagytok olyan szinten, hogy muszáj: azt elárulod te retardált, hogy egy zsidó mióta kreol bőrű?
2021. nov. 30. 16:46
 16/26 A kérdező kommentje:
12: és akkor ti vagytok felháborodva, hogy a pedofilokhoz hasonlítanak titeket.
2021. nov. 30. 16:47
 17/26 anonim ***** válasza:
73%
engem az érdeklne, Jézusnak volt a nemi vágya, vagy már kiskorában kasztrálták és azért volt aszexuális? és azért bűn a szex? ha Jézus végigkúrja az életét akkor ő lett volna Siva?
2021. nov. 30. 17:00
 18/26 anonim ***** válasza:
34%
Hamarosan. Az LMBTQ-mozgalom nem bírja ki, hogy ne homoszexualizáljon mindent, különösen, ha ezzel idegesítheti a normális embereket, hogy aztán utána homofóbnak nevezhesse őket. Jellemző egyébként rájuk meg a liberálisokra, hogy mindenkiben egyetlen jellemző fontos számukra: a szexualitása.
2021. nov. 30. 17:00
 19/26 anonim ***** válasza:
81%
#18 inkább az a helyzet bro, hogy senki nem foglalkozik az egész témakörrel rajtatok kívül, ti is csak azért csináljátok, hogy az Orbán Család még pár évig kényelmesen tudjon lopni.
2021. nov. 30. 17:02
 20/26 anonim ***** válasza:
29%

#19:

Nem így van. Én nem vagyok fideszes. Egyébként baloldali hírportálok is lehozták a norvég mikulásos hírt. A normális embereket pedig igenis zavarják ezek a dolgok, még ha sokan nem is írnak róla a neten. Egyébként én normális embernek tartom a melegeket is, de az ilyen LMBTQ-mozgalmárokat nem.

2021. nov. 30. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!