Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha kiderülne, hogy Orbán is...

Ha kiderülne, hogy Orbán is vett részt ilyen Szájer-hez hasonló drogos meleg orgián, te szavaznál a Fideszre ezentúl?

Figyelt kérdés

2020. dec. 3. 20:55
A kérdező szavazást indított:
Miért ne? A pápa is szokott szarni...
Nekem már a Szájer botrány is elég volt, hogy elvegye a kedvem ettől a párttól
Még Fidesz-es vagyok, de ha Orbánról is kiderülne ez, az már nem férfne bele nekem
20 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
18%
Szavaznek. Hogy mit csinal maganeleteben az nem erdekel, csak a munkajat vegezze jol, es Orban jol vegzi.
2020. dec. 3. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
A Fideszeseket azt se zavarná ha Orbán személyesen az arcukba fosna.
2020. dec. 3. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:
17%

Nem hiszem el hogy sokan ennyire nem látják a valóságot. Nem azért erős a Fidesz mert Orbán a magyarok mindene meg mert Orbán a védelmező miniszterelnök. (vannak ilyenek de nem a többség) Még ha földönkívüli orgiakban vesz is részt akkor sem akarják ezt az elvtelen moslékkoalíció ellenzéket fletóval az élen hatalmon látni.

És milyen szánalmas, hogy az ellenzék nem, hogy magát akarná magasabb szintre tornázni a magyarok szemében mint ahol most a kormány van, hanem a Fideszt akarják lenyomni meg az ellenzék alá is.

Én amúgy is úgy vagyok vele, hogy két szar közül egyik sem üti meg a mércét, hogy szavazatomat adjam, de ha egymást tuszkolják egyre lejjebb a pöcegödörbe és abban reménykednek a túloldalon több szexbotrányok lesz és így kerülnek/maradnak hatalmon az már rég rossz.

2020. dec. 3. 21:07
 4/5 anonim ***** válasza:
28%
Szájer Szájer Szájer Szájer. Nem unjátok még ezt a szájba bszott Szájert???
2020. dec. 3. 21:32
 5/5 anonim ***** válasza:
63%

A Fidesz szavazótábor szinte egésze, olyan jó 5-8 éve gyakorlatilag szektának tekinthető. Az egész világképük, amit gondolnak bármiről, minden Orbántól függ, az ő kultusza megrendíthetetlen.

A szektából való kiábrándulással az egész világkép (és ezzel együtt az egész eddigi életük) összedőlne, kiderülne, hogy az életük hazugságra épült. Ezt a legtöbb ember bármi áron el akarja kerülni, ezért ragaszkodnak ennyire Orbánhoz, és erre ő tudatosan játszik. Ezért Orbán mondhat bármit, tehet bármit, nincs kritika, és nincs mellékvágány, mindent elfogadnak és követnek. Nekik minden belefér.

2020. dec. 3. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!