Akik szerint az oltással meg akarnak mérgezni minket, azok szerint miért nem elég egy oltás?
Január-február környékén még ez volt a duma :DD
Aztán hirtelen átváltott az ígéret nyárra, miután mindenki megkaphatta a kettőt.
A mostani szöveg az, hogy az elkövetkező pár évben lassan, hogy ne legyen annyira feltűnő, hogy a lakosság 80%-a meghal. Hiszen ha csak 1,5-2 millióan halnak meg egy évben, az kevesebb gyanúra ad okot, ugye.
Pont tegnap beszéltem róla, hogy ha népirtást akarnák, akkor nem így csinálnám, mert átlátszó.
Most, a harmadik oltás után engednék el egy variánst, ami kivisz mindenkit, aki nincs beoltva, mert lázadt.
Miért az engedelmeseket ölném meg.
5:
BTW az összesküvés hívők mindig azt nyomják, hogy az illuminátusok jelentősen lecsökkentenék a lakosság számot az ilyen-olyna összeesküvéseikkel. Ez önmagában is abszurdum, mert ha tényleg ez a céljuk, ezidáig elég bénán csinálják, hisze az elmúlt 150 évben jelentős mértékben nőtt a Föld lakossága.
Nem az a lènyeg,hogy egyszerre akár több millió/milliárd embernek is elvegyék az életét, nyilván ha akarnàk, akkor ezt is meg lehetne tenni, de akkor azért egy picikével nagyobb lenne a káosz…
A cél az, hogy szépen az évek folyamán beoltassuk magunkat pár havonta, vagy akár félévente.Az oltások meg szépen lassan leamortizáljàk az embert, de mèg mielőtt megpusztulunk, az előtt még menjèl kezeltesd magad, járjál orvosról orvosra, persze magánpraxisokban, költsd el a pénzedet, az utolsó filléredet is aztán kifinghatsz.
Döbbenetes, hogy ennyi idő elteltével is azt gondolják az emberek, hogy nekik kisembereknek jót akar a kormány, vagy a világhatalom, vagy egyáltalán bárki, nem hiszem el, hogy annyira ostobák az emberek, hogy még hisznek a politikusoknak, amikor nyíltan belehazudnak a szemünkbe.
Én előbb hiszek a szememnek, mint a tv-nek vagy a rádiónak, nekem nem elég az, ha bemondják hogy félni kell ,meg naponta 100-szor elmondják, hogy hányan halnak meg.
Nekem az nem elég, hogy valaki azt mondja ,hogy halálos járvány van és “mindmeghalunk” van, ha én ezt nem tapasztalom, akkor nem hiszem el, nekem aztàn bármit lehet hazudni, nem vagyok manipulálható.
Méghogy eltűnt az influenza…? Méghogy a maszk megvéd?Az oltatlannak az egyetlen esêlye,ha beoltatja magát..!Meg a többi értelmetlen baromsàg.
Az elmúlt másfél évben ugyanúgy dolgoztam mint azelőtt, nem voltam beteg egyáltalán, pedig naponta több 100 emberrel találkozom, de nemhogy csak én nem voltam beteg, de egyik családtagom sem, az egyik kolléganőm volt táppénzen, de minden évben szokott betegeskedni, szóval nem történt semmi különös a nagy halàlos járvány idején,ráadásul egyik kolléganőm sincs beoltva és egyik közeli családtagom sem, szerencsére.
Mindenki ugyanazt csinálja mint eddig, nincs itt semmilyen Covid-19 ,politikai àtbacás ,na az van.
Rajtatok, meg oltott birkákon milliárdokat keresnek a vakcinagyártó cégek,megérdemlitek a sorsotokat.
#9: És szerinted nem tudnának olyan vakcinát kifejleszteni, amiből elég 1, hogy szépen lassan fokozatosan tönkretegye a szervezetedet?
Azt hiszed, hogy attól okos vagy, hogy kételkedsz és mindenhol összeesküvést látsz. A politikusokban nem bízom, az orvosokban és a tudományban viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!