Az eü dolgozók miért fenyegetnek hogy oltassak vagy halál?
Én a helyi oltó kórházban időpontot akartam kérni, (akcióhét van) de azt mondták, hogy ha az 1. oltás, akkor először regeljek a weblapon, vagy szóba se állnak velem.
Ezt pl nem kérdeztem, de megfenyegettek hogy addig oltassak, amíg meg nem halok. Mert már sokan meghaltak.
Én már le akartam rakni, de csak mondta.
Másik hely, kérdezik hogy van-e kártyám. Most még nem kell, de nemsokára semilyen eü nem lesz kártya nélkül. Szóval oltassam magam, mert halál! Nem ezért telefonáltam, csak időpontot akartam kérni.
Másik orvos, hónapokkal ezelőtt megmondta, hogy itt olyan hullám lesz... Oltassak azonnal.
Mi ez oltás propaganda?
1. Az oltási hétenek éppen az a lényege, hogy időpontot sem kell kérned, hanem beeshetsz az utcáról.
2. Nem érted a fenyegetés fogalmát.
Nem akarok 3 napig ott állni meg tolakodni mint a hajléktalanok az ételért.
De a magyar eü alapján az időpont is csak annyit ér, hogy aznap bekerülsz.
2/2 Oltási hét? Akarok oltatni, de nem fogok oda csoportosan, várakozni, hogy ott szedjek össze valamit. Egy oltópont, hozzá egy közepes város, meg vagy 10-15 falu. Háziorvos nem tud adni. Akik akarnak, legalább azoknak lenne valami normális szervezés.
Kérdező, te meg miért veszed fenyegetésnek, ha benne lévő szakemberek mondanak neked véleményt? Mert a kormányunk nem mond, mutat semmit, csak ködösít. Olyanoktól érdeklődjél akik benne vannak a sűrűjébe.
3!
1. Nem kell ott állnod 3 napig. Ahol túl sok a jelentkező, ott bővítenek.
2. Látszik, hogy nem voltál még oltáson. Az első kettőn időpontra mentem. Pontosan, pár perccel korábban érkeztem. Az elsőnél 1 percet sem kellett várnom, a másodiknál is max 6-7 percet kellett várnom.
3. Miért telefonálgatsz? Online lehet időpontot foglalni.
Múlt héten anyukámnak 2 órát kellett várakoznia, pedig időpontra mentünk beadatni neki a harmadik oltást.
Jézus...itt rinyálsz,miközbe már régen beoltathattad volna magad.
Ki fenyegetett meg??Senki nem fenyegetett,csak elmondták,mi lehet,ha oltatlanul elkapod a vírust.
Aki most kapja az oltást,a másodikat 3 hét múlva,annak kb januárra lesz védettsége.
Ha eddig nem volt sürgős,akkor csináld azt,amit mondanak,es oltasd be magad.De ne rinyálj,es ne képzelődj,hogy fenyegetnek.
#7-8!
Ezeket a történeteket nagyon nem tudom elhinni, mert akivel csak beszéltem, mind azt tapasztalta, hogy nagyon gördülékenyen ment és szinte azonnal sorra kerültek. Ugyanezt tapasztaltam az első két oltásnál és a harmadikról ugyanezeket hallottam vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!