Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az eü dolgozók miért fenyegetn...

Az eü dolgozók miért fenyegetnek hogy oltassak vagy halál?

Figyelt kérdés

Én a helyi oltó kórházban időpontot akartam kérni, (akcióhét van) de azt mondták, hogy ha az 1. oltás, akkor először regeljek a weblapon, vagy szóba se állnak velem.

Ezt pl nem kérdeztem, de megfenyegettek hogy addig oltassak, amíg meg nem halok. Mert már sokan meghaltak.

Én már le akartam rakni, de csak mondta.

Másik hely, kérdezik hogy van-e kártyám. Most még nem kell, de nemsokára semilyen eü nem lesz kártya nélkül. Szóval oltassam magam, mert halál! Nem ezért telefonáltam, csak időpontot akartam kérni.

Másik orvos, hónapokkal ezelőtt megmondta, hogy itt olyan hullám lesz... Oltassak azonnal.

Mi ez oltás propaganda?

2021. nov. 22. 19:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
67%

November végén belinkel egy áprilisi cikket arról, hogy akkor nagyobb sorok voltak, istenem :DDD

Megnyugodhatsz: EESZT-n rengeteg időpont van, amiket betartanak. A mai kampányoltás során az ismerőseim maximum 20 perceket álltak sorban a legnagyobb budapesti kórházakban is.

Szóval kukázhatod ezeket a kifogásokat és kereshetsz valami mást.

A kérdésben vázolt kamubeszélgetések pedig nyilvánvalóan nem történtek meg.

2021. nov. 22. 19:58
 12/29 anonim ***** válasza:
90%

Én meg nem hazudok... 9:30-ra volt időpontja, elmentem vele, elkísértem, de kint maradtam, mert nem akartam bemenni. 10 óra után hívtam telefonon, hogy mi a helyzet, és mondta, hogy rengetegen vannak, még nem került sorra. 11:30 után jött ki végül az épületből. Ha ez segít hinnem Önnek, akkor annyit elárulok, hogy ez egy vidéki kisváros, kis kórházzal, nem nagy oltóponttal.

Ha nem hisz nekem, az az Ön dolga, de mivel nem tud megcáfolni, mert te nem volt ott, így talán nem is korrekt az, hogyha meghazudtol, vagy hazugsággal vádol. Sajnálom, de nem mindenki olyan szerencsés, mint Ön, vagy a barátai.

2021. nov. 22. 20:04
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hogy hol mennyien vannak. Az első oltásnál nekem is várni kellett egy órát mert sokan voltak előttem, a második lezajlott egy pillanat alatt mert alig voltak előttem
2021. nov. 22. 20:06
 14/29 anonim ***** válasza:
37%

segít hinnei*

mert Ön*

Elnézést, vétettem egy apró elírást, remélem nem haragszanak. :/

#12 voltam, mély tisztelettel!

2021. nov. 22. 20:07
 15/29 A kérdező kommentje:

A kérdésben vázolt kamubeszélgetések pedig nyilvánvalóan nem történtek meg."

Ezek sajnos nem kamubeszélgetések.

De sajnos mentem már úgy időpontra, hogy 1 óra sorbanállás után a reggeli 8-as időponttal délután 1 körül végeztem.

Egyébként nem vagyok nyugdíjas, 28 éves vagyok. Nagyon ritkán járok orvoshoz/ritkán vagyok beteg...

2021. nov. 22. 20:08
 16/29 Alex Fly ***** válasza:
82%
Ugyanaz, mint amikor a villanyszerelő fenyeget azzal, hogy ha megfogod a fázist akkor megvág az áram...
2021. nov. 22. 20:43
 17/29 anonim ***** válasza:
70%

#15!

Nem arról volt szó, hogy sosem mentél időpontra, hanem oltásra nem mentél.

Általában nagyon sokat kell várni, rosszul van megszervezve, mert mindenki, akit délelőttre hívnak, annak adnak egy 8 órás időpontot. Tehát benne van 3-4 órás várakozás.

De most az oltásnál nem így csinálták.

Persze lehet, hogy valahol sikerült elszúrni, de én csak pozitív értékeléseket hallottam.

2021. nov. 22. 21:27
 18/29 anonim ***** válasza:
82%

Azt ajánlom Önnek, mély tisztelettel, hogyha csak pozitív visszajzést hall, attól még a negatívat ne fogadja úgy, mintha az hazugság lenne. Ahány ember, annyi élethelyzet. Gyanítom, hogy Ön egy jól frekveltált nagyvárosban oltakozott, ahol nagyobbak is az oltópontok, esetleg több is van a városban, így persze, hogy kevesebb a sor. De vidéken, ahol egy oltópont jut egy tucat településre, merőben más lehet a helyzet.

Én örülök, hogy Önnek pozitív tapasztalatai vannak, de azt kérem értse meg, hogy másoknak lehet nincs ilyen pozitív tapasztalata! 🙏

2021. nov. 22. 21:57
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Én tegnap voltam harmadik oltáson Szombathelyen, 2 ember volt előttem.

Hülyeséget viszont nem akarok mondani, mintha a rádióban menet közben azt hallottam volna, hogy több mint 100 oltópont van az akcióhéten, az annyira nem sok. 100 ezer emberre jut egy.

2021. nov. 23. 10:50
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Akinek a (tudommal ritkán megalapozott) sorok olyan hatalmas problémát jelentenek, továbbra is nyugodtan foglalhatnak időpontot maguknak az EESZT-ben és akkor ugorják az egészet.
2021. nov. 23. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!