Az eü dolgozók miért fenyegetnek hogy oltassak vagy halál?
Én a helyi oltó kórházban időpontot akartam kérni, (akcióhét van) de azt mondták, hogy ha az 1. oltás, akkor először regeljek a weblapon, vagy szóba se állnak velem.
Ezt pl nem kérdeztem, de megfenyegettek hogy addig oltassak, amíg meg nem halok. Mert már sokan meghaltak.
Én már le akartam rakni, de csak mondta.
Másik hely, kérdezik hogy van-e kártyám. Most még nem kell, de nemsokára semilyen eü nem lesz kártya nélkül. Szóval oltassam magam, mert halál! Nem ezért telefonáltam, csak időpontot akartam kérni.
Másik orvos, hónapokkal ezelőtt megmondta, hogy itt olyan hullám lesz... Oltassak azonnal.
Mi ez oltás propaganda?
#19!
Letölthető az oltópontok listája. Majdnem 200 oltópont van.
Napi 100.000 embernél ez 500 ember/nap/oltópontot jelent. Azaz óránként (12 óra nyitvatarás) 42 ember. Oltópontoként 3 szobában oltanak (ahol jártam), tehát óránként 14 embert kell beoltani egy szobában. Vagyis 3 perc jut egy oltásra. Sokat nem tudnak pihenni, de nincs is szükség több időre egy oltáshoz.
3-al beszéltem de szerintem a 4. is ugyanazt mondaná.
Pedig nem egy nyugdíjas vagyok aki egész nap a váróteremben ül, mert nincs más dolga.
Meghát ott kell összegyűlni az öregeknek, szépen leköhögik egymást aztán el is telt a nap.
Tehát beszéltél 3 eü-s dolgozóval, aki rá akart beszélni, ezért kitaláltad ezt a kamu történetet.
Két éve alig van valaki a váróteremben, mert minden online próbálnak intézni. Csak a gyagyások járnak be feleslegesen a háziorvoshoz.
Márpedig az 1ik szó szerint ezt mondta, hogy oltassak mielőtt meg nem halok, mert már sokan meghaltak.
Másik is valami hasonlót mondott.
Lehet, hogy azért, mert pl a győri Petz Aladárban, aki intenzívre kerül, az gyakorlatilag kivétel nélkül tepsiben jön ki onnan.
Az eüsöknek azért kicsit töményebb ám az élmény, így pragmatikusabban is fogalmaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!