Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is van így az oltással?

Más is van így az oltással?

Figyelt kérdés

Sokszor eljátszottam már a gondolattal, hogy felveszem az első oltást, volt már, például ma is, hogy elhatároztam, hogy elmegyek. Aztán Orbán vagy Müller Cecília, ma épp az utóbbi, kinyitja a száját és elkezdi a túltolt "mindenki megdöglik" hülyeséget nyomni én pedig felhúzom magam és dacból nem megyek el.

Nem félek a betegségtől, sem az oltástól, csak a kártya kellene, de utálom, ha a képembe hazudnak és manipulálni akarnak.

2021. nov. 24. 14:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
85%
Én nem vagyok így vele.
2021. nov. 24. 14:25
 2/26 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem ne vedd ezt ennyire személyes ügynek. Nyilvánvalóan túloznak, ez persze nem szép, de attól még valóban hasznos az oltás. Ha megfigyeled más témákban is erősen és leegyszerűsített módon kommunikálnak, egész egyszerűen azért, mert az átlagemberhez ez jut el, erre figyel fel.

Ha felveszed az oltást akkor ne Müller Cecília és ne is Orbán Viktor miatt tedd, hanem magad miatt. A kommunikációval meg ne törődj, vedd úgy, hogy nem is neked szól.

2021. nov. 24. 14:26
 3/26 anonim ***** válasza:
48%
Nekem hiába mondják hogy érdemes beoltatni magam, ennek ellenére már megkaptam a harmadikat is.😉
2021. nov. 24. 14:26
 4/26 anonim ***** válasza:
31%
Nyilván finomabban kellene fogalmazniuk pld. ha van kedve, lenne szíves stb. de sajnos nem így kommunikálnak.
2021. nov. 24. 14:28
 5/26 anonim ***** válasza:
57%
Mondhatnak ők akármit, ha azt mondom hogy nem oltakozok, akkor nem oltakozok, ennyi.
2021. nov. 24. 14:28
 6/26 anonim ***** válasza:
45%

Ha csak a kártya kell de a vakcina nem,akkor előbb szerintem érdemes inkább ellenanyag tesztre menni.Úgy is meglehet azt szerezni.

-------------

Nekem is leginkább az oltás reklámja nem tetszik.Az ilyen beszéd:

-Az oltásellenesek is rájönnek arra,hogy vagy beoltják magukat vagy meghalnak..

Viszolygást kelt bennem...

2021. nov. 24. 14:30
 7/26 A kérdező kommentje:

Múlt héten voltam hivatalos vénás vérvételesen. Az antitestszámom közelebb van a 0-hoz, mint az 1-hez és 9,5 kell a kártyához.

2021. nov. 24. 14:37
 8/26 anonim ***** válasza:
25%

Mikor mondták azt hogy mindenki megdöglik?

Nyílván túltolt, de azért cseinálják, mert sokan nem oltatják be magukat, tehát ha te és még sok ezer ilyen ember nem oltatja be magát, akkor továbbra is ez lesz az alap.

Egyszóval kontraproduktív amit csinálsz.

2021. nov. 24. 14:37
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

8

"Még az oltás ellenesek is rá fognak arra jönni,hogy vagy beoltják magukat vagy meghalnak."

Ezt például Orbán Viktor mondta szó szerint így..

2021. nov. 24. 14:41
 10/26 anonim ***** válasza:
36%
Hát akkor nem oltakozol, ha nem akarsz akkor azért, ha dacból, akkor dacból. Szerinted érdekel valakit, h te mit csinálsz vagy mit nem? 😂
2021. nov. 24. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!