Más is van így az oltással?
Sokszor eljátszottam már a gondolattal, hogy felveszem az első oltást, volt már, például ma is, hogy elhatároztam, hogy elmegyek. Aztán Orbán vagy Müller Cecília, ma épp az utóbbi, kinyitja a száját és elkezdi a túltolt "mindenki megdöglik" hülyeséget nyomni én pedig felhúzom magam és dacból nem megyek el.
Nem félek a betegségtől, sem az oltástól, csak a kártya kellene, de utálom, ha a képembe hazudnak és manipulálni akarnak.
Az min változtat? A kommunikáció nem lesz kevésbé őszintétlen attól, hogy más (is) hazudik. Ha az emberek maguk miatt oltatnak, ugyanúgy önelégülten fog mosolyogni Orbán-Müller-Zacher, hogy jól dolgoztunk, sok embert rávettünk az oltásra. Aki eddig nem ment el a kormánypropaganda hatására oltatni, az ezután sem fog. Ha befognák a pofájukat végre, lehet, hogy többen mennének. Ma délelőtt kb. 11 óráig nekem is el volt döntve, hogy hazafelé útbaejtem a legközelebbi oltópontot.
Egyszerűen a kommunikáció nincs semmilyen összhangban a hivatalos adatokkal:
És amúgy maga Orbán is jó nyomon járt egy ideig. Ő maga nyilatkozta egyszer, hogy azért nem látja jó lépésnek a kötelező oltást, mert a magyarok annál jobban ellenállnak valaminek, minél jobban erőltetik azt. Aztán elkezdi erőltetni.
Tudja fene, nekem nem fordult meg a fejemben, hogy egy létező vírus ellen, (ami amúgy a franc tudja, hogy hatna rám) azért ne oltassak, mert a magyar kormány és az Armageddonnal riogató víruscelebek baromságot beszélnek.
Ha netán hazavágna, nem jelentene vigaszt, hogy kemény voltam, mert dacból álltam ellen.
Tudni kell a helyén kezelni a dolgot.
Tudhatod, mennyire betegednél meg ettől a szartól? Nem. Lehet, hogy semennyire? Lehet.
Lehet, hogy belehalnál?
Az is lehet.
Tényleg egy Cilikén múlik? Hagyjuk már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!