Ezen mit kell csodálkozni? Tesztidőszakban vannak a vakcinák, senki nem tudja megmondani, melyik hogyan hat, vagy hat-e egyáltalán.
2021. nov. 16. 05:50
2/21 anonim válasza:
Lesz még háromnál több kötelező oltás is. Addig tesztelnek addig tolják ezt amíg az emberiség le nem csökken. A kazár maffia nagyon akarja Bill gatesel az élen. Fenéket jarvanyrol szól.
2021. nov. 16. 05:55
3/21 anonim válasza:
Én értem.
2021. nov. 16. 05:57
4/21 anonim válasza:
Esetleg nem egybites fogalmakban kellene gondolkodni, hogy "véd" vagy "nem véd". Akinek már régen volt a második oltása, feltehetőleg már gyengébb a védelme. De senkinek sem 100%, viszont minél többen vagyunk beoltva, annál ellenállóbb a közösség a járványnak, kevesebben kapják el, éa ami még fontosabb, jóval kevesebben kerülnek vele kórházba.
2021. nov. 16. 06:17
5/21 anonim válasza:
Kérdező, segítek kicsit.
Naponta 3-szor javasolt enni. Nem 1-szer, nem 2-szer. Ha csak reggelizel és utána nem eszel, akkor éhes leszel. Hogy ne legyél éhes, újra enned kell.
Azonban annak aki még nem evett már régóta semmit, annak 1 étkezés is segít és megakadályozza hogy éhen haljon.
Neki sem csak 1-szer kell majd ennie, hanem majd másodszorra meg harmadszorra is - idővel. de ebben a pillanatban még ott tart, hogy ha nem eszik akkor éhen hal.
2021. nov. 16. 06:29
6/21 anonim válasza:
4) mutass nekem egy védőoltást amiből fél évente fel kell venni egy adagot.
Mutass nekem egy védőoltást ami mellett elkapod a betegséget amire adták.hány tbc-s diftériás stb beteg van egy évben?
2021. nov. 16. 06:30
7/21 anonim válasza:
Az influenza elleni védőoltást évente kell felvenni.
A bárányhimlőt is elkapod az oltás mellett, csak gyengébb a hatása. Egyéb kérdés?
2021. nov. 16. 06:33
8/21 anonim válasza:
7) elkapod? minden populációban vannak úgymond gyengébb egyedek akikre semmilyen védekezés nem hat.itt az arányokon van a hangsúly.a covid oltása semennyire sem véd meg,tehát nem hatékony. plusz letesztelve sincs rendesen, pontosabban éles tesztek folynak.
2021. nov. 16. 06:44
9/21 anonim válasza:
#8 Nem erről van szó, hiába erőlködsz.
2021. nov. 16. 06:54
10/21 anonim válasza:
Egy csomo vedooltas olyan hogy kell par honap mulva emlekezteto oltas…
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!