Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most hogy mindenhol erősödik...

Most hogy mindenhol erősödik a COVID & megjelentek a vakcinarezisztens thétha+ mutánsok is, nem ösztönöz ez arra, hogy beoltasd magad? Ill. aki megvolt, annak a harmadikkal?

Figyelt kérdés

A Covid borzalmas betegség. Rengeteg poszt szindrómát okoz, arról nem is beszélve hogy nagyon megszenvedi az ember. Sokan oltás híjján főleg korházba kerülnek, ami nagyon kellemetlen összezsúfolt betegekkel, oxigént lélegezve a fulladáshoz közel. Én nem is értem komolyan hogy miért nem oltja magát aki nem?

Az oltással a társadalmat is véded. A többi ember felé is van kötelezetcséged. Miért nem gondolsz ránk? Senki sem szeretne újabb lezárásokat. Iparágak mehetnek tönkre

Most mindezek nem ösztökélnek oltatni magad? A három több, mint kettő!

2021. aug. 8. 20:08
A kérdező szavazást indított:
Igen. Felelősségtudatos vagyok felveszem a harmadik oltást
Felelősségtudatos vagyok felveszem az első két oltást
Még mindíg szkeptikus vagyok az oltásban. Beírom miért.....
Ignorálom a covidot
42 szavazat
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
50%
Lehet hogy beoltatom maga a harmadikkal is, még gondolkodom rajta.
2021. aug. 8. 20:10
 2/35 anonim ***** válasza:
68%
Az egészségügyi problémák mellett, gondolom a bezárások és a maszk sem hiányzik senkinek.
2021. aug. 8. 20:12
 3/35 anonim ***** válasza:
72%
Látom kérdező, neked is jól átmosták az agyad. Pedig érdemes lenne máshonnan is tájékozódni, meg logikusan gondolkodni, mert akkor rögtön szemet szúrna ez a sok ellentmondás.
2021. aug. 8. 20:13
 4/35 anonim ***** válasza:
37%
Biztos van kockázata az oltásnak, de a Covidnak is és az tűnik a nagyobb problémának.
2021. aug. 8. 20:14
 5/35 anonim ***** válasza:
66%

Nem. A harmadikkal meg biztosan nem.

Ha az első kettő csak fele annyira jó, mint amennyire a fajtátok gondolja, akkor minek a harmadik?

Ha meg az első kettő sem ér semmit, akkor minek még egy semmit sem érő?

2021. aug. 8. 20:15
 6/35 anonim ***** válasza:
7%
Ja az infláció miatt is ki van borulva mindenki, pedig arra is hatással van a Covid, tehát az oltatlanok száma.
2021. aug. 8. 20:17
 7/35 anonim ***** válasza:
55%
Nem, mert az új variánsok pont, hogy a beoltottak között terjednek leginkább.
2021. aug. 8. 20:18
 8/35 anonim ***** válasza:
73%
Számomra az a durva mennyire nem esik le sok embernek a tantusz, hogy ezeket az újabb és újabb mutánsokat szándékosan kotyvasztják a laborokban, hogy pörögjön a vakcinabiznisz. Persze, biztos a denevértől van a vírus, az érdekes hogy eközben az állatoknak meg semmi baja, ahogy az is érdekes hogy menetrend szerint minden hónapban jön egy újabb variáns, már annyi van hogy számolni se lehet, és persze a legújabb mindig erősebb mint az előzőek, és persze az újak rezisztensek az eddig beadott oltásokra, hát persze... Biztos véletlen. És hát akkor már kell a harmadik oltás is, az elején még egy is elég volt, utána gyorsan lett kettő, mert az a biztos, most már kell a harmadik is, lassan heti program lesz mindenkinél "Péntek 15:00 minden héten - oltás". Eközben a múltkor leírták, hány milliárd dollárt akasztanak egy-egy vakcinacsoporttal az ezeket gyártó cégek.
2021. aug. 8. 20:21
 9/35 anonim ***** válasza:
50%
Én csak azt látom a statisztikákban hogy ahol magas az átoltottság, alig van súlyos szövődmény, (Anglia,Izrael) a magas esetszám dacára.
2021. aug. 8. 20:22
 10/35 anonim ***** válasza:
86%

Onnan indultunk, hogy 4 Milla beoltja magát egyszer és vége.

Ehhez képest már jon a negyedik oltás meg a gyógyszer:D

Persze mindig akkor van vírus, amikor épp nincs semmi.

2021. aug. 8. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!