Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most hogy mindenhol erősödik...

Most hogy mindenhol erősödik a COVID & megjelentek a vakcinarezisztens thétha+ mutánsok is, nem ösztönöz ez arra, hogy beoltasd magad? Ill. aki megvolt, annak a harmadikkal?

Figyelt kérdés

A Covid borzalmas betegség. Rengeteg poszt szindrómát okoz, arról nem is beszélve hogy nagyon megszenvedi az ember. Sokan oltás híjján főleg korházba kerülnek, ami nagyon kellemetlen összezsúfolt betegekkel, oxigént lélegezve a fulladáshoz közel. Én nem is értem komolyan hogy miért nem oltja magát aki nem?

Az oltással a társadalmat is véded. A többi ember felé is van kötelezetcséged. Miért nem gondolsz ránk? Senki sem szeretne újabb lezárásokat. Iparágak mehetnek tönkre

Most mindezek nem ösztökélnek oltatni magad? A három több, mint kettő!

2021. aug. 8. 20:08
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
77%

26

Rohadt nagy kamu amit leírtál!

2021. aug. 10. 09:52
 32/35 anonim ***** válasza:
85%
Igazából lelki zsarolással nem sokra mész kérdező..nem kötekedés csak nem működik..oltatlan vsgyok és az is kívánok maradni mem félek és nem érzem ..mindenki magáért felel,a gondolataid az életmódod az elsőszámú faktor a genetika mellett.. dohányosok alkoholiták stresszbetegek országa vagyunk ez a gond..
2021. aug. 11. 01:34
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ezt a szót hogy lehet így leírni: "kötelezetcséged"? Helyesen: kötelezettséged.
2021. aug. 15. 21:16
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

"Az oltással a társadalmat is véded. A többi ember felé is van kötelezetcséged."

Miféle kötelezettségem van a többi ember felé? Mindenki védje magát, ennyi! Magyaráztok a felelősségről meg a kötelezettségről, de annyira nem vagytok képesek, hogy a saját higiéniátokra figyeljetek, ezáltal kevésbé fertőznétek ti is, de szartok rá, akkor én mért ne szarhatnék rátok?

"Miért nem gondolsz ránk?"

Oltsd be magad ha ennyire fosol. Ha be vagy oltva, akkor pedig nem értem a félelmed!

"Senki sem szeretne újabb lezárásokat. Iparágak mehetnek tönkre"

Akkor tönkre mennek, tojok rá nagyívben! Azt hiszik, hogy kib@sztak velem azzal, hogy pl nem mehetek étterembe vagy moziba... Nagyon egyszerű, akkor nem megyek! Nekem megmarad a pénzem, de az az étterem lehet csődbe fog menni. Az én gondom? Nem! Azért oltsak, hogy eltudjak menni ilyen helyekre? Azt leshetik, akkor nem megyek soha többé sehova! :D Na, kivel csesztek ki? Voltak olyan kommentek is, hogy majd boltba se tudok elmenni oltás nélkül. Hál'istennek! 🙏🏻 Legalább jobban elterjed a házhoz szállítás és nem kell látnom a sok gyökeret a boltokban!

Majd ha nem kell aláírnom egy papírt, hogy saját felelősségre adatom be magamnak az oltást és bármi probléma esetén a gyártó mossa kezeit, addig nem is fogom magam beoltatni! :)

2021. aug. 15. 21:57
 35/35 anonim ***** válasza:
67%
Én megkaptam a kettőt és ignorálom a virust
2021. aug. 17. 07:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!