Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most hogy mindenhol erősödik...

Most hogy mindenhol erősödik a COVID & megjelentek a vakcinarezisztens thétha+ mutánsok is, nem ösztönöz ez arra, hogy beoltasd magad? Ill. aki megvolt, annak a harmadikkal?

Figyelt kérdés

A Covid borzalmas betegség. Rengeteg poszt szindrómát okoz, arról nem is beszélve hogy nagyon megszenvedi az ember. Sokan oltás híjján főleg korházba kerülnek, ami nagyon kellemetlen összezsúfolt betegekkel, oxigént lélegezve a fulladáshoz közel. Én nem is értem komolyan hogy miért nem oltja magát aki nem?

Az oltással a társadalmat is véded. A többi ember felé is van kötelezetcséged. Miért nem gondolsz ránk? Senki sem szeretne újabb lezárásokat. Iparágak mehetnek tönkre

Most mindezek nem ösztökélnek oltatni magad? A három több, mint kettő!

2021. aug. 8. 20:08
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
81%

20

Igazad van.Lehet még delta+ultra meg théta+super hd is és még omega+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++is....

2021. aug. 8. 21:06
 22/35 anonim ***** válasza:
91%

Sputnikot kaptam az hatásos az eddig ismert mutánsok ellen.

Akkor minek oltassam be magam Phizerrel ? Az sem tud többet.

Aki kínait kapott annak adjanak harmadikat, de a többinél nem értem az egészet.

Ha meg olyan mutáns jön ami ellen egyik vakcina sem véd akkor megint minek harmadik.

Már megint valamit nem mondanak el. Nagyon sántít ez a harmadik oltás kampány.

2021. aug. 8. 21:26
 23/35 A kérdező kommentje:

Nem csaptak be senkit. Az orvosok is megmondták, hogy egyetlen oltás sem véd meg örökké. Hamarabb lement a hullám, nem? Túléltétek?

Most kellenek még oltások a védelemért. Lehet lesz negyedik, ötödik oltás is. Be kell adatni mindannyijunk érdekébe

2021. aug. 8. 22:41
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Hol tudom átadni neked az enyémeket? :D
2021. aug. 8. 22:43
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Fél éve kaptam két oltást amiről azt ígérték a gyártók, hogy legalább egy év védettséget ad. Most azzal kampányolnak hogy jelentkezzek még egy ugyanolyan(!) oltásra. Mi történt ?

Ha a vakcina hatásos akkor minek oltassam magam megint.

Ha nem hatásos akkor meg semmi értelme az oltásnak.

Eddig hittem az oltásban de most már kezd egyre gyanúsabb lenni a dolog.

2021. aug. 8. 22:47
 26/35 anonim ***** válasza:
80%
9) Pont, hogy Iraelben a beoltottaknál alakul ki javarészt súlyos szövödme´ny. Angliában majdnem fele-fele az arány.
2021. aug. 9. 00:33
 27/35 anonim ***** válasza:

7

Kamu!

2021. aug. 10. 09:45
 28/35 anonim ***** válasza:
70%

5

"Fajtánk"?

Te jártál iskolába?

2021. aug. 10. 09:45
 29/35 anonim ***** válasza:

10

Milyen negyedik oltás?

Na áruld már el szépen mit tudsz, amit mi nem!

2021. aug. 10. 09:48
 30/35 anonim ***** válasza:

15

A deltara gondolsz? A Pfizer az állítja hatásos , bar gyengébben, de hatásos a vakcinaja.

2021. aug. 10. 09:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!