Most hogy mindenhol erősödik a COVID & megjelentek a vakcinarezisztens thétha+ mutánsok is, nem ösztönöz ez arra, hogy beoltasd magad? Ill. aki megvolt, annak a harmadikkal?
A Covid borzalmas betegség. Rengeteg poszt szindrómát okoz, arról nem is beszélve hogy nagyon megszenvedi az ember. Sokan oltás híjján főleg korházba kerülnek, ami nagyon kellemetlen összezsúfolt betegekkel, oxigént lélegezve a fulladáshoz közel. Én nem is értem komolyan hogy miért nem oltja magát aki nem?
Az oltással a társadalmat is véded. A többi ember felé is van kötelezetcséged. Miért nem gondolsz ránk? Senki sem szeretne újabb lezárásokat. Iparágak mehetnek tönkre
Most mindezek nem ösztökélnek oltatni magad? A három több, mint kettő!
20
Igazad van.Lehet még delta+ultra meg théta+super hd is és még omega+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++is....
Sputnikot kaptam az hatásos az eddig ismert mutánsok ellen.
Akkor minek oltassam be magam Phizerrel ? Az sem tud többet.
Aki kínait kapott annak adjanak harmadikat, de a többinél nem értem az egészet.
Ha meg olyan mutáns jön ami ellen egyik vakcina sem véd akkor megint minek harmadik.
Már megint valamit nem mondanak el. Nagyon sántít ez a harmadik oltás kampány.
Nem csaptak be senkit. Az orvosok is megmondták, hogy egyetlen oltás sem véd meg örökké. Hamarabb lement a hullám, nem? Túléltétek?
Most kellenek még oltások a védelemért. Lehet lesz negyedik, ötödik oltás is. Be kell adatni mindannyijunk érdekébe
Fél éve kaptam két oltást amiről azt ígérték a gyártók, hogy legalább egy év védettséget ad. Most azzal kampányolnak hogy jelentkezzek még egy ugyanolyan(!) oltásra. Mi történt ?
Ha a vakcina hatásos akkor minek oltassam magam megint.
Ha nem hatásos akkor meg semmi értelme az oltásnak.
Eddig hittem az oltásban de most már kezd egyre gyanúsabb lenni a dolog.
5
"Fajtánk"?
Te jártál iskolába?
10
Milyen negyedik oltás?
Na áruld már el szépen mit tudsz, amit mi nem!
15
A deltara gondolsz? A Pfizer az állítja hatásos , bar gyengébben, de hatásos a vakcinaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!