Aki nem gyűlöli az LMBTQ embereket, az rossz ember?
A két és fél éves gyerekem ma magyarázta el nekem hogy az apa és a papa fiú az anya és a mama lány.
Már most ki kell javítanom a tévedését hogy ez nem ilyen egyszerű vagy várhatok még fél évet ?
16. Te tökéletes példája vagy annak, hogy milyen, ha egy ember csak provokálni akar. De én azért felvilágosítalak, kedves barátom.
1. Senki nem nyúlta le a szivárványt senkitől, ugyanis a meleg zászló nem a hagyományos szivárvány színeit tartalmazza. Míg az égen a szivárvány egy olyan optikai jelenség, amely a vöröstől az ibolyáig kb. mindenféle színárnyalatot tartalmaz, addig a meleg zászló hat színe a sok színűségüket jelképezi (manapság, ugyanis pár évvel ezelőtt még a feketével és a barnával is kiegészült). Nyugodtan utána olvashatsz.
2. Gyerekes viselkedés pattogni azon, hogy mire milyen szavak alakultak ki. Megint csak nem nyúlt le senki semmilyen meleg szót, ez egy másik kifejezés a homoszexuálisokra. Talán annyira sajnálod? Ettől más értelme lesz annak a kifejezésnek, hogy a tűznél melegedni?
3. Kitaláltak: queer. De a hozzád hasonlóknak ez sem tetszett, mert számukra érthetetlen szó. "Miért nem elég egyszerűen csak az lmbt(+), vagy az is felesleges, mert csak "b*zik" és "elmebeteg" transzok vannak."
Ugyanazt jelenti, mint 2000 éve.
De nem csak ezzel vagyok így. Szerintem vegán steak sem létezik és még sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!