Aki nem gyűlöli az LMBTQ embereket, az rossz ember?
Figyelt kérdés
2021. nov. 28. 21:13
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
70 szavazat
1/25 anonim válasza:
Ha nem tetszik valakinek a gátlástalan nyomulása, akkor gyűlölöm?
2/25 anonim válasza:
1:
Mit értesz gátlástalan nyomulás alatt? Mert én heteroként inkább a homofóbokat látom gatlastalanul nyomulni.
3/25 anonim válasza:
Nekem semmi bajom azzal, ha valaki meleg, de az nagyon zavar, hogy már mindenhol minden erről szól. És már a melegség se elég, most már transzok, genderfluidok, poliszexuálisok, queer-ek és minden is van és még én vagyok a szemét fasiszta, ha nem ismerem az összes létezőt. Meg ha végig szeretnék nézni egy filmet anélkül, hogy a csapból is a nemi irányultság és az azon filozofálás folyik, a cselekménybe teljesen oda nem illően beleerőszakolva.
4/25 anonim válasza:
Nem az LMBTQ-emberekkel van baj (rengeteg zenész, színész, stb. tartozik a kedvenceim közé), hanem azokkal, akik őket felhasználva nyomatják az agresszív propagandájukat. Egy közismert brit pop duó énekesét például már hosszú évek óta nyaggatja az LMBTQ-lobbi, hogy szólaljon fel az érdekükben, de ezt ő mindig elutasítja. Így aztán folyamatosan támadják.
5/25 anonim válasza:
Inkább az a rossz ember aki ilyen skatulyák szerint 0-1 re redukál egy személyt.
Bugyuta ember gyűlölködik ilyen alapon.
6/25 anonim válasza:
Azt se felejtsük el, hogy az LMBTQ egy politikai mozgalom, amivel sok homoszexuális ember nem óhajt közösséget vállalni!
7/25 anonim válasza:
7#
A többségük viszont közösséget vállal velük.
8/25 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy mekkora részük. Azt viszont tudom, hogy sértő és diszkriminatív az összes melegre LMBTQ emberekként hivatkozni.
9/25 anonim válasza:
Senki se bírja az agresszív, gátlástalan nyomulást. Tudod ez olyan, mint amikor egy szórakozóhelyen valaki rád yomul, és hiába tudatod vele, hogy nem érdekel, nem hagy békén.
10/25 anonim válasza:
A házasság és az örökbefogadás a két fő témájuk mivel tudják hogy Magyarországon a többségi társadalomban ennek a két kérdésnek nagy az elutasítottsága. Ezzel turnézzák végig a világot, hogy nekik milyen sanyarú sorsuk van itt.
De ugyanilyen sanyarú sorsa van ebben az országban azoknak is akik legalizálni akarják a füvet vagy a fegyvertartást. A társadalom többsége elutasítja azt is, de attól még nem játszák el a hattyú halálát ez az lmbtq lobbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!