Gattyán jelenti az igazi veszélyt Orbánra?
Van annyi pénze, hogy egy fél évig megfizessen 106 jelöltet, meg annyi aktivistát, akik a szükséges mennyiségű ajánlást összeszedik nekik.
És vehet pártot is magának ha úgy tetszik, mert kamupárt, meg mikropártocska van a piacon dögivel.
És a LiveJasmin weblapon annyit hirdethet amennyit akar, lévén ő a tulajdonos.
Bemasolom ide, amit egy másik hasonló tematikájú kerdeshez írtam:
Nagyon aggasztó GGy indulása. Most mindenki azon spekulál vajon milyen szándék lehet az indulása megett.
Mit tudunk eddig?
1: teljesen esélytelen
2: nincs kijegecesedett programja
3: annak tudatában indítja magát, hogy a két induló közül szavazatokat szed majd el nagy számban. Azt is felfogja, hogy az Orbán-ellenes szavazók közül lesz pár tízezer, aki leszavaz rá, és az erősen összetartó, elkötelezett Fidesz-Kdnp szavazók közül nem lesz képes elhódítani senkit.
4. A média azt fogja közvetíteni, hogy MZP az ő támogatását élvezi, magyarul egy keresztény elfogadja az erkölcstelen módon szerzett pénzt. Ez nem az én agyrémem, tényleg erről folyt beszélgetés már aznap a hirtv-ben.
5. Alkalmas jelölt. Magabiztos, jól kommunikál, bizonyított egy nemzetközi versenykörnyezetben.
Ami spekuláció: a fidesz akkora hatalommal rendelkezik, hogy képes egy ilyen gazdag embert ennyire megzsarolni.
Ennek a megválaszolására én Bige László helyébe megbiznék olyan pszichológus szakértőket, akik a CIA-nak is adnak tanácsokat, hogy vajon a beszédéből, testbeszédébol stb. lehet-e észrevenni jeleket, hogy ez az ember kényszer alatt cselekszik.
Amit kizártnak tartom: GGy olyan szellemi nívón van, hogy nem képes felfogni valójában milyen következményei vannak a sikertelen indulásának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!