Akkor most az oltatlanok vagy az oltottak a hibásak, amiért lassan már nekünk is zárnunk kell, megint?
Sokan az oltatlanokat hibáztatják, mert az a legegyszerűbb. De semmi bizonyíték nincs arra, hogy az oltás hatásos lenne a delta ellen, a kormány eltitkolja, hogy az áldozatok milyen arányban oltottak és nyilván nem véletlenül.
Viszont az is tény, hogy az oltottak viszont adták a vakcina gyártók alá a lovat, tömték a zsebüket, ráadásul államadósságból, amit majd vissza kell fizetnie az unokáinknak. És amíg ennyi pénz van a covidban, a háttérhatalom ugyan miért hagyná abba ezt a bizniszt ami remekül megy, a világ legjobb üzlete.
Tehát így már egészen más kép rajzolódik ki. Szerinted kik a nagyobb hibások, az oltatlanok vagy az oltottak, azért a helyzetért ami most is fennáll?
Nem hibás az oktatás, mert ha valaki ostobának születik, akkor görcsölhetsz vele bármennyit. Pláne, ha otthon elmondják, hogy jaj, az iskolában hülyeségeket tanítanak a világról. Szóval ez kapásból egy több generációs probléma.
Ha egy pókot akarsz megtanítani számolni, akkor nem te leszel a hibás, ha nem fog neki menni. :) Ugyanez a szint van az oktatásban is. Valaki olyan szerény szellemi képességekkel születik, hogy pl soha nem fog tudni megtanulni értően olvasni, írni stb. Nyilván ez csak a véglet, a Nobel-díjas kutató és az értelmi fogyatékos Sanyika között kismillió átmenet van.
Nekem elegem van már az oltásellenesekből, szóval kilépek tőlük.
Elfogadom a vakcinát.
Nyilván azok a hibásak, akiknek a legnagyobb a pofájuk. Akik nem hordanak maszkot, szítják a feszültséget, széthúzzák az embereket, keverik a szrt ott, ahol tudják.
Sokszor ezek a tetvek miatt halnak meg azok, akik semmiről sem tehetnek, csak valami ostoba, buta, tanulatlan barom telebeszélte a fejüket, hogy nincs vírus, meg bechippelik őket meg más hasonló emeletes marhaságok.
Szégyelljétek magatokat!
Kérdező fárasztó vagy. Ki tömte a vakcinagyártók zsebét? A vakcina egy évre kb. negyedannyiba kerül, mint a semmire sem jó vitaminkiegészítők, amiktől csak zöldet hugyozol de érdemi hatásuk nincs!
Gondolkozzál már ember!
#37 Hogy megy a munka a kutatólaborban?
Mit kutattok most?
#39 Én most jöttem ide a kérdés alá már ne is haragudj meg.
Nekem semmi közöm itt a többi hozzászóláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!