Akkor most az oltatlanok vagy az oltottak a hibásak, amiért lassan már nekünk is zárnunk kell, megint?
Sokan az oltatlanokat hibáztatják, mert az a legegyszerűbb. De semmi bizonyíték nincs arra, hogy az oltás hatásos lenne a delta ellen, a kormány eltitkolja, hogy az áldozatok milyen arányban oltottak és nyilván nem véletlenül.
Viszont az is tény, hogy az oltottak viszont adták a vakcina gyártók alá a lovat, tömték a zsebüket, ráadásul államadósságból, amit majd vissza kell fizetnie az unokáinknak. És amíg ennyi pénz van a covidban, a háttérhatalom ugyan miért hagyná abba ezt a bizniszt ami remekül megy, a világ legjobb üzlete.
Tehát így már egészen más kép rajzolódik ki. Szerinted kik a nagyobb hibások, az oltatlanok vagy az oltottak, azért a helyzetért ami most is fennáll?
Hibas az oktatas, hogy az emberek tobbsege alapveto osszefuggeseket es informaciokat nem ert meg, helyette osszeeskuveselmeleteket gyart.
Hibas a kormany, mert rosszul kommunikal es eltitkol olyan infokat, amiket nem kene.
A dolog nyilvan nem fekete es feher. Az oltas nem oldana meg a problemat egy csapasra, de valoszinuleg mersekelne azt.
Az lenne a hibás aki mindent megtett az egészségéért illetve,hogy ne legyen zárás,korlátozások.
A háttérhatalom emlegetése meg már tényleg a vicc kategória.
22-es!
Nem is kell reagálnod, ezt te nem tudod feldolgozni, inkább hallgasd meg mit mondanak a tv-ben!
25-ös!
Alapvető tévedésből indulsz ki.
Egyrészt az oltás beadatása közelében sincs a "mindent megtett az egészségéért" kijelentéssel. Másrészt az oltás nem is biztos, hogy megfelelő védelmet nyújt, nézd meg mennyi oltott beteg a környezetedben! (Az enyémben sok) Jóval több oltatlan esett át a fertőzésen jelentéktelen tünetekkel, vagy tünetmentesen, mint oltott.
Nem tudom, hogy itt írtak-e háttérhatalomról, azt én sem hiszem, hogy ilyesmi áll mögötte, inkább csak a politikusok ostobasága, fontoskodása. Nem tudják az igazi szakemberek sem, hogy konkrétan mi történik, csak a politikusok nem merik ezt elmondani. Aki ezt magától nem látja, annak nem érdemes foglalkozni vele, meg kell hallgatni mit mond a Cecílía és ennyi, más dolguk nincs a vírussal kapcsolatban.
"Egyrészt az oltás beadatása közelében sincs a "mindent megtett az egészségéért" kijelentéssel. Másrészt az oltás nem is biztos, hogy megfelelő védelmet nyújt, nézd meg mennyi oltott beteg a környezetedben! (Az enyémben sok) Jóval több oltatlan esett át a fertőzésen jelentéktelen tünetekkel, vagy tünetmentesen, mint oltott."
Ebből úgy nagyjából semmi igaz..Az, hogy te a környezetből, ami pár ember, vonsz le következtetest, az téged minősít és nem reprezentálja a valós helyzetet, sőt!
A többi meg úgy butaság, ahogy van, csak egy hozzá nem értő ember mondhat ilyet, az meg alapbol minek szól bele?
"Nem is kell reagálnod, ezt te nem tudod feldolgozni, inkább hallgasd meg mit mondanak a tv-ben!"
Erre szerencsétlenségedre tudok reagálni. Kettőnk közül úgy látom te nézel többet tévét, mert tudod mi megy benne... Én azt az alacsony szintet sem tudom feldolgozni. Pont, mint a tiédet.
Amúgy 2021-ben eléggé boomer duma a tévé. Ma már azt kell mondani, hogy nézd meg a facebookon. Ma már ott terjed jobban az a fajta sötétség, amit terjesztesz.
28-as!
Én tudom mi megy a tv-ben.
Azért vigyázz a Facebookkal is, mert lehet, hogy még nem hallottál róla, de nem minden igaz, amit ott látsz! De nem baj, te a biztonság kedvéért tedd amit jónak látsz!
27-es!
Ezt jól megindokoltad, köszönöm szépen, most megyek is beoltatni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!