Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jelenlegi 145 ezer nettó...

A jelenlegi 145 ezer nettó tanári kezdőfizetések mellett mi lesz az oktatás sorsa?

Figyelt kérdés

2021. nov. 23. 18:29
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
60%

"Nem fog összeomlani az oktatási rendszer. Én tanár vagyok és a könnyű munka, hatalmas szabadidő, szünetek miatt mentünk a pályára."

Egyetértek, a magyar, töri, angol, illetve alibi (etika, művelődés, tudomisén) szakok kimondottan NAGYON népszerűek, tényleg rengeteg van belőlük, szóval ezeken a szakokon biztosan nincs tanárhiány és nem is lesz.

2022. jan. 2. 13:35
 32/34 anonim ***** válasza:

Művelődés szak szerinted hol van az iskolákban? Hol tanítanak ilyet?

Egy angol szakkal meg akármelyik multi átveszi háromszoros fizetéssel, szóval nyelvtanárból igenis elég komoly hiány van. A reálszakos tanárokról nem is beszélve. Amúgy az idézett választ biztosan nem tanár írta, hanem egy troll, aki utálja a tanárokat. Egyik tanár sem a szabadidő miatt megy tanítani, hiszen sokra megy vele, ha éhen hal a fizetéséből.

2022. jan. 2. 14:31
 33/34 anonim ***** válasza:
De a tanárnak a hobbija jó esetben a tananyag összeállítása, tanítás. Akinek nem, az ne menjen tanárnak ennyi. De amúgy ja, volt osztályfőnököm mindennap a deles busszal ment haza a hétfőt kivéve, ebédre otthon volt, még ên diákként meg volt, hogy 4-5-re végeztem.
2022. jan. 4. 00:06
 34/34 anonim ***** válasza:
60%

Amúgy vidéken mindenkinek 150-180 a fizetése szinte és mégis jól megélünk érdekes módon. Jó, itt mondjuk könnyebb házakat örökölni, de annyiból simán meg lehet élni, pláne párkapcsolatban.

Pont azért veszik fel azt, mert könnyű alibiszak. A legtöbb tanár csak az egyik szakját tanítja amúgy is.

2022. jan. 4. 00:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!