Ez a hatalmas Covid hullám, nem ösztökél arra, hogy vedd fel a 3. oltást? Ahogy a politikusok mondják?
Mindennél erőteljesebb ez a covid hullám, pedig már két éve van a világon ez a nyavaja és még egyre rosszabb lett. Mindez az oltatlanok hibája a szakértők szerint, hiszen azzal hogy nem vették fel az ajánlott oltást a mi és az egész társadalom egészségét veszélyeztetik. Nem kellene felvennetek az oltást? Akinek kettő van a harmadikat és így továb?
Gondojatok ránk, akik felvettük értetek és mindenkiért az oltást. Ti nem háláltátok meg, mert miattatok van ez a rekordméretű fertőzés naponta. Nem kellene viszonozni felénk a szívességünket, szeretetünket és felvenni végre azt az oltást már? Legyen már meg a nyájimmunitás könyőrgöm nektek. Ne kelljen korlátozni a szabadságotok, mint ausztriába akarják . Ez ösztökél csak belátásra titeket? Hát nézzétek meg a számokat. Egyre rosszabbak!
Én nem csinálok semmit se kiért!
Önző f@sz vagyok ez van...
Nem érdekelnek a tv-s hullámok sem.
Az viszont igen, hogy a környezetéből hullanak az emberek mint a legyek az oltás után...
Vírusok voltak, lesznek.
Együtt kell velük élni.
Más választás nincs.
Hiába oltanak akármivel is akkor is a vége az lesz, hogy együtt kell ezzel élni.
Jövő héten kapom a harmadik oltást de....
A kérdést és a kérdezőt provokatív trollnak nevezném a válaszai alapján.
Mézes mázas szavakkal és a felelősség oltatlanokra tolásával próbál vitát generálni a válaszaiban viszont megjelenik a hehe.
"A génterápia már benne van a szervezetedben hehe"
Ha már egyszer demokráciában élünk akkor had legyen mindenki felelős a saját döntéseiért. Ez vonatkozik a regnáló hatalomra is hisz minden oltásnál aláirtanak egy nyilatkozatot hogy a felelősség a miénk. Ha annyira biztosak a vakcina hatásosságában akkor vajon miért nem vállalja a felelősséget sem a doktor sem a kormány de ide vehetjük a gyártót és az EU döntéshozóit is.
Te kedves trollocska nem szívességből és nem is felebaráti szeretetből kiindulva kérted az oltást hanem a saját jól felfogott érdekedben.
"Gondojatok ránk, akik felvettük értetek és mindenkiért az oltást. Ti nem háláltátok meg, mert miattatok van ez a rekordméretű fertőzés naponta."
Elgurult a gyógyszered miközben zacskóban élsz???
"Újraindult a járvány, újra karantén a világ legjobban beoltott országában
Újraindult a koronavírus-járvány a Seychelle-szigeteken, abban az országban, amelyben a világon a legtöbb embert oltották be kétszer a vírus ellen. A kormány kénytelen volt újra korlátozásokat bevezetni."
Néha jó lenne ha tájékozódnál mielőtt hangulatot szeretnél kelteni!
#22 szerintem nézz utána a "terápia" szó jelentésének.
Meg kerüld a netet!
#26:
Igen, ettől nem féltem, hogy a hülyeséget nem tudják megmagyarázni egy mégnagyobb hülyeséggel.
Nagy hiba volna a sajàt személyes életemben politikai tanàcsokat követni
Főleg nem az egészségem ügyében.
Az csakis az én felelősségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!