Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor lesz kötelező a harmadik...

Mikor lesz kötelező a harmadik oltás a teljes közszférában?

Figyelt kérdés
Az új rendelet szerint van amely területen már az, egészségügy. Mikor terjesztik ki a közszférára is? Nyilván aki megkapta a másodikat vagy a Janssent, nem zárkózik el tőle, aki meg az elsőt sem veszi fel az meg úgyis elmegy.
2021. nov. 22. 13:40
 1/8 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem, amikor elrendelik...
2021. nov. 22. 14:03
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Hamarosan.
2021. nov. 22. 14:08
 3/8 A kérdező kommentje:
#2 mennyire hamarosan...?
2021. nov. 22. 14:09
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Tévedsz. Rengetegen vannak, akik csak azért vették fel az első kettőt is, mert különben kirúgták volna őket és most a harmadikat, meg utána majd félévente a sokadikat már baromira nem akarják magukba nyomatni.
2021. nov. 22. 14:09
 5/8 anonim ***** válasza:
16%
Remélem, hogy soha. Kérdés csupán, hogy mikor kapnak már észbe az emberek, hogy mekkora átverés ez az egész. De ahogy a dolog áll, az oltásoknak az a mellékhatása hogy agykárosodást és agressziót okoz, tökéletesen működik, hiszen ha nem így lenne, nem erőszakolná a sok olott, hogy oltassa be magát a többi ember is azzal, ami ellen elvélieg őt megvédi az oltása.
2021. nov. 22. 14:12
 6/8 anonim ***** válasza:
16%
5: ... és hogy' állanád össze a labdarúgó válogatottunkat?
2021. nov. 22. 14:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbben akik az első kettőre "kényszerből" mentek esélyesen a harmadikra is el fognak menni "kényszerből". Biztos lesz egy jelentős lemorzsolódás, de mivel nem egyszerre kell mindenkinek, hanem amikor eltelik az előző után egy bizonyos idő ezt a létszám hiányt már könnyebben fogját tudni kezelni és kevésbé lehet vele bármilyen eredményt elérni.

Pontosan ezért nem szabadott volna engedni a kényszernek, hanem minél többen egyszerre felállni. Most nagyon gyorsan vissza ütött a karma azoknak akik nem álltak ki magukért.

Amúgy pedig hamarosan. Most azt biztos, hogy megvárják, amíg kiderül, hogy mekkora lesz az első körös felmondási hullám. Addig nem fognak egyszerre még több embert maguk ellen haragítani. Aztán jöhetnek a bejelentések.

Szerintem maguk sem tudják még, hogy pontosan mikor, de én 2022 első negyet évére raknám a tippem.

Illetve, ha vissza hozzák a szigosításokat az oltási kártyához, akkor oda is kelleni fog a 3. kör. Egy nagyobb összegbe mernék rá fogadni.

Az usában már indul a 4. oltás, amit már a házi mengelénk is belengetett, szóval jó oltakozást mindenkinek.

2021. nov. 22. 17:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem érdemes kivárni, én is érintett vagyok, ha az első kettő kellesz, kellesz ott a harmadik is idővel. Kösz, nem.
2021. nov. 22. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!