Támogatnád, hogy Magyarországon kötelező legyen az oltás?
Figyelt kérdés
Aki nem oltatja be magát, az büntetést kapna.
Az osztrákoknál Februártól jön a kötelező oltás:
2021. nov. 21. 16:13
A kérdező szavazást indított:
Igen, legyen kötelező a Covid oltás.
Nem. Ne legyen kötelező az oltás.
64 szavazat
1/16 anonim válasza:
Csak a gyógyszergyártók marketingje. Az osztrák szélsőbaloldali kormány már a látszatra sem ad.
Februárra javarészt lecseng a dolog. Plusz két hónap, mire az oltások papíron hatni kezdenek. Pont mire jön a nyár, és a vírusa megint elmegy nyaralni, akkor lehet majd büszkén prezentálni, hogy milyen hatásos volt, és még több milliárdot eladni belőle.
Ha az emberek egészsége érdekelné őket, akkor csinálnák most azonnal, nem februárban.
2/16 mindentudó99 válasza:
Tőlem lehet kötelező is. A gyerekkori oltások is azok. Egyel több vagy kevesebb mindegy teljesen
3/16 anonim válasza:
3szor oltott vagyok, de kötelezővé nem tenném.
4/16 anonim válasza:
#2 NEM MINDEGY, azok nem kísérleti vakcinák, de a covid elleniek igen! Illetve azok bizonyítottan hatásosak is, ez a covid-vakcinákról nem mondható el.
5/16 anonim válasza:
Én ugyan be vagyok oltva, de szerintem nem kéne kötelezővé tenni. Mindenki eltudja dönteni, hogy számára mi a jó. Ha valaki oltakozni akar, oltakozzon. Aki meg nem, az ne. Influenzánál is el lehetett dönteni hogy akarja valaki vagy sem. Szerintem a koronavírus elleninél is maradhatna a választási lehetőség.
7/16 anonim válasza:
Ha itt kötelező lenne az oltás, akkor majdnem minden fiatal elköltözne ebből az országból, mivel amúgy sincs sokat veszíteniük. Mivel gazdaságilag is meg minden szempontból Európa legalja vagyunk, amivel egész jó helyet foglalunk el a világ legaljai között, ha Afrikát nem számítjuk.
8/16 Jeffrey Spender válasza:
Kérdező, csak az Első Kettő oltást tennéd kötelezővé, vagy a szezonálisan ismétlőt ?
10/16 anonim válasza:
#7 Ha a "fiatalok" elköltöznek az országból, akkor megmaradnak a közlekedési táblák, nem lesznek késelések, lincselések, aggyácigitbuszjegyrekell, nem lesz herbál, nem lesznek putrik. Tök jó dolog lenne, el se kellett volna jönniük Indiából!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!