Mit gondoltok a Mi Hazánk sokezres tüntetéséről a kötelező oltás ellenében?
micsoda tömeg 😂😂😂
Szerintem gödényék bohóckodásain többen voltak.
Zseniális húzás is lehetne... a bibi az hogy a MHM szélsőjobbos mozgalom, így az oltástagadók vonatkozásában nehezen tudja osztani a protestszavazatokat még akkor is ha esetleg felülreprezentált köreikben az oltástagadók száma. Nem tűnt fel hogy már nem a Jobbik a fő ellenfél???
Tanulság: kell egy centrális szatelitpárt is, azt megfelelően menedzselni hogy képes legyen önálló operatív megmozdulásokat, kampányokat indítani a szavazói leválasztáshoz. Sose tudni mire jó, de most jól jönne... Tanulni kell az esetből :)
#6. Neked az újdonság, hogy ugyanúgy elkaphatja mindenki és fertőzhet is, attól függetlenül, hogy oltott-e vagy sem? Az oltott az "védve van" amennyire lehet. Az oltatlan pedig vállalja a "kockázatot". Akkor miért is ne legyen joga eldönteni, hogy akar-e vakcinát vagy sem? Csak az adott egyénnek számít, a tömegnek nem igazán.
Olyan mint a biztonsági öv, kizárólag a saját érdeked, hogy bekösd. (Ugyan kötelező használni, de vezetni, vagy autóban ülni nem. Persze ez azért más dolog mint egy vakcina, de példaként érthető)
Hehe, nagyon nem. Pont ezért mondtam, hogy más dolog, és csak félig releváns a példa. Mert attól még nyugodtan élheted az életed, hogy nem ülsz kocsiba tehát nem kell bekötnöd az övet. Ha kötelező lesz az oltás és te nem akarod, akkor is nyugodtan élhetnéd az életedet? Ugyehogy nem. Mert akkor vagy kötelező valami vagy nem. És már csak azért is teljesen más dolog, mert a biztonságiöv egy fizikai tárgy, felveszed meg leveszed, semmilyen kapcsolatba nem kerül a szervezeteddel. Ellenben oltáskor egy "idegen" anyagot juttatnak a szervezetedbe, mindenkinek joga eldönteni, hogy szeretné-e vagy nem. Főleg azért, mert mint ahogy említettem, ez csak az adott egyénre van hatással (ennyi a relevanciája a biztonsági övnek). Tehát akkor miért is szóljon bele az állam?
Nem? De.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!