Ja és az hogy a teljes fidesz ellenzék az MHM-en kívül az = "gyucsány" ez is tipikusan egy Fidesz propaganda narratíva, szóval lényegében te is a fidesz propagandáját szoptad be, de eléggé torokig.
2021. nov. 21. 21:01
22/30 anonim válasza:
jézusom...
igen, persze, a fidesz propagandáját szoptam be, persze
Mert a féleszű Karácsony, a Jakab, a Fekete Győr, stb olyan marha jó választás.
A jelenlegi politikai színjátszó társulat úgy kuka ahogy van. Még az MHM-ben látok fantáziát, de ennek az országnak úgyis lőttek.
2021. nov. 22. 03:18
23/30 anonim válasza:
#6 akkora barom vagy, hogy jól be kéne verni a képed
2021. nov. 22. 19:29
24/30 anonim válasza:
Ott voltam. Ami miatt tetszett, hogy családok jöttek, fiatalok-idősek, romák-magyarok, és megletősen sok nem magyarul beszélő is volt a tömegben. Nagyon széles réteget fogtak meg maguknak. A következőn még többen lesznek.
Nagyon elszomorító, hogy egész EU-ban tűntetnek, szinte megállás nélkül, és egyik kormány részéről sincs egy kezdeményezés, hogy leüljön a "másik oldallal" megbeszélni a problémát, hogy ki miért oltat/nem oltat. Nincs kommunikáció a néppel, csak a vakcina propaganda szöveg, és nem hátrálnak meg. Persze demokrácia van....
2021. nov. 25. 20:26
28/30 anonim válasza:
"Akkor hamarosan ott is tünti lesz. Ha tudunk, megyünk!"
De nem tudtok, balfaszkám, ez a lényeg :DDD
2021. nov. 26. 11:11
29/30 anonim válasza:
Elég sokat voltam a Fertőtavi résznél, meg a hármashatárnál az Őrség fele, hidd el, aki akar, át tud menni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!